Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Καθαριστικά μαντηλάκια

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Καθαριστικά μαντηλάκια

Ευκολία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Αυτές είναι οι παράμετροι που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει στη σημερινή ταραχώδη εποχή. Και όλα αυτά τα οφέλη μπορούν να προσφέρουν τα μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου. Με ένα μόνο βήμα, καθαρίζει το δέρμα από όλους τους ρύπους, αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ και μερικά ακόμη και περιποιούνται την επιδερμίδα. Με τα μαντηλάκια καθαρισμού μπορείτε εύκολα και γρήγορα να καθαρίσετε το δέρμα σας όπου και αν βρίσκεστε. Τα πρακτικά μαντηλάκια θα εκτιμηθούν, ειδικά στο δρόμο ή σε ταξίδι.

Να έχετε πάντα μαζί σας μαντηλάκια καθαρισμού

Τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι ιδανικά για μικρότερα και μεγαλύτερα ταξίδια, θα τα εκτιμήσετε στις διακοπές, το κάμπινγκ και ακόμη και σε ένα πολυήμερο μουσικό φεστιβάλ. Το τέλειο και καθαρό δέρμα πριν αποκοιμηθείτε είναι η βάση για τη ζωτική και υγιή εμφάνισή του. Τα μαντηλάκια καθαρισμού λειτουργούν εξίσου καλά με τα τζελ μακιγιάζ, τις λοσιόν και τα γαλακτώματα.

Πώς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το δέρμα με ένα μαντηλάκι καθαρισμού

Τραβήξτε ένα μαντηλάκι καθαρισμού από τη συσκευασία και κλείστε ξανά τη συσκευασία προσεκτικά για να αποτρέψετε το στέγνωμα των άλλων μαντηλιών. Χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις για να καθαρίσετε το δέρμα και να αφαιρέσετε το μακιγιάζ απο τα μάτια. Συνεχίστε με την εφαρμογή κρέμας προσώπου. Επιλέξτε από την τεράστια ποικιλία υγρά μαντιλάκια που προσφέρουμε - κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους δέρματος - οπός για ευαίσθητο, βρεφικό δέρμα. Αποκτήστε τέλεια και καθαρή επιδερμίδα και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο με τα μαντηλάκια καθαρισμού του δέρματος!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest