Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Συμφωνα με τον συντελεστη ηλιοπροστασιας SPF
Cruelty free

Τζελ ματιών

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Τζελ ματιών

Η τακτική φροντίδα των ματιών είναι ένας ιδανικός τρόπος για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Το φρέσκο βλέμμα της περιοχής γύρω από τα μάτια επηρεάζει την εμφάνιση ολόκληρου του πρόσωπο, το οποίο αναζωογονεί, φωτίζει και μειώνει τις ρυτίδες. Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πολύ στρεσαρισμένο, λεπτό και έως και πέντε φορές πιο πορώδεις απο το δέρμα του υπόλοιπου σώματος. Μια συνηθισμένη κρέμα δέρματος δεν αρκεί για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος στην περιοχή των ματιών, τα τζελ ματιών έχουν ειδική σύνθεση που δεν ερεθίζει τα μάτια και καταπολεμά συγκεκριμένα προβλήματα στην περιοχή αυτή. 

Πότε να αρχίσετε να φροντίζετε την περιοχή των ματιών σας; 

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, καλό είναι να ξεκινήσετε τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής γύρω απο τα μάτια ήδη απο το είκοσι ετών. 

Ποιο τζελ ματιών να διαλέξετε;

Η επιλογή του τζελ για τα μάτια εξαρτάται απο τις ειδικές ανάγκες και την ευαισθησία του δέρματος. Στην αγορά διατίθεται μεγάλη γκάμα τζελ για την περιοχή των ματιών, όπως τζελ για ευαίσθητα μάτια, τζελ κατά των μαύρων κύκλων κάτω απο τα μάτια, ενυδατικά τζελ ματιών, τζελ ματιών κατά των ρυτίδων ή τζελ για ευαίσθητο δέρμα. Χαρίστε στον εαυτό σας μια νεανική εμφάνιση χάρη στη λαμπερή και υγιή περιοχή των ματιών με ένα σωστά επιλεγμένο και κατάλληλο για εσάς τζελ ματιών. 

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest