Δωρεάν μεταφορικά και ένα δώρο με αγορά απο τη HUGO BOSS Alive

Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
# A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
ΕΙΔΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΣ
ανατολίτικο-floral  (666) chypre-ξυλώδες  (58) ξυλώδες-πικάντικο  (372) ανατολίτικη-βανίλια  (202) floral-φρουτώδες  (1031) ανατολίτικο-πικάντικο  (150) floral  (613) floral-ξηλώδες-μόσχος  (402) floral-φρουτώδες-γκουρμέ  (205) εσπεριδοειδές-αρωματικό  (249) δερμάτινα αρώματα  (90) floral-πράσινο  (63) ανατολίτικο  (55) ξηλώδες-αρωματικό  (533) chypre  (22) αρωματικό-πικάντικο  (102) αρωματικό-fougere  (375) ανατολίτικο-ξυλώδες  (288) ανατολίτικο-fougere  (118) ξηλώδες-floral-μόσχος  (131) floral-θαλασσινό  (100) αρωματικό-φρουτώδες  (51) floral-αλδεϋδές  (76) ξυλώδες-θαλασσινό  (118) chypre-floral  (209) εσπεριδοειδή  (60) αρωματικό  (61) chypre-φρουτώδες  (89) αρωματικό-θαλασσινό  (136) αρωματικό-πράσινο  (57) εσπεριδοειδή-γκουρμέ  (8) ξηλώδες  (73) floral-ξηλώδες  (33) αρωματικό-ξυλώδες  (1) ξυλώδες-floral  (2) φρουτώδες-floral  (40) εσπεριδοειδές-floral-ξυλώδες  (8) floral-εσπεριδοειδή  (20) ξυλώδες-φρουτώδες  (9) ξυλώδες-chypre  (9) εσπεριδοειδές-floral-μόσχος  (6) floral-ανατολίτικο  (2) φρουτώδες  (101) ambra-floral  (227) ambra-ξηλώδες  (63) ambra-fougere  (61) ξυλώδες-εσπεριδοειδή  (6) εσπεριδοειδές-πικάντικο  (1) ambra-πικάντικο  (40) ambra  (24) ambra-βανίλια  (36) εσπεριδοειδή-ξυλώδης  (8) γκουρμέ  (12) fugere-γκουρμέ  (6) floral-πικάντικο  (3) πικάντικη νότα  (4) άμπρα-γκουρμέ  (3)

Αρώματα

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα

Τα αρώματα είναι μια αναπόσπαστη προσθήκη στη σύγχρονη καθημερινότητα του καθενός μας. Δεν είναι τόσο σημαντικό αν χρησιμοποιούμε κολόνια, Eau de Toilette, Eau de Parfum ή άρωμα υψηλής συγκέντρωσης - το πιο σημαντικό είναι να επιλέξουμε το σωστό άρωμα για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάντε τους αγαπημένους σας χαρούμενους χαρίζοντάς τους ένα επώνυμο άρωμα, είτε για τα Χριστούγεννα, είτε για τα γενέθλια είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Οι πολυάριθμες κριτικές πελατών μπορούν να κάνουν την επιλογή σας πιο εύκολη. Μπορείτε να βρείτε σε εμάς όλα τα καινούργια αρώματα που κυκλοφορούν στην αγορά - προσθέτουμε νέα αρώματα στον κατάλογό μας σχεδόν κάθε μέρα!

Αρώματα ανάλογα με τη συγκέντρωση

Ο χωρισμός των αρωμάτων ανάλογα με τη συγκέντρωση των αρωματικών συστατικών καθορίζει συνήθως τη δύναμη, την αντοχή και την αξία τους.

  • Eau de Cologne: 3-5% αρωματικά συστατικά
  • Eau de Toilette: 4-8% αρωματικά συστατικά
  • Eau de Parfum: 8–15% αρωματικά συστατικά
  • Άρωμα (Parfum) - εξαιρετικά συμπυκνωμένο: 15–30% αρωματικά συστατικά

Χρησιμοποιήστε κολόνια και eau de toilette (Eau de Toilette) κατά τη διάρκεια της ημέρας και για βραδινές εξόδους ή εορταστικές περιστάσεις, στοιχηματίστε σε αρωματικό νερό (Eau de Parfum) ή συμπυκνωμένο άρωμα (Parfum). Τα floral-φρουτώδεις αρώματα, ειδικά τα εσπεριδοειδή, είναι κατάλληλα για το καλοκαίρι και τα ζεστά ανατολίτικα, ξυλώδη και πικάντικα αρώματα για το χειμώνα. Δημοφιλή στους καταναλωτές είναι και τα πράσινα, γκουρμέ, δερμάτινα και τα παραδοσιακά αρώματα κρασιού.

Γυναικεία αρώματα, ανδρικά αρώματα και αρώματα unisex

Ανάλογα με το φύλο, τα αρώματα διακρίνονται σε ανδρικά, γυναικεία και unisex τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Τα ανδρικά αρώματα είναι πιο βαριά και τα γυναικεία αρώματα είναι διακριτικά και θηλυκά. Τα αρώματα κατηγοριοποιούνται επίσης σε διάφορες οικογένειες αρωμάτων, ανάλογα με τον τύπο αρώματος. Μπορεί να είναι floral, φρουτώδη, εσπεριδοειδή, πικάντικα, ανατολίτικα, ξυλώδη, θαλάσσια, αφρώδη, πράσινα ή ένας συνδυασμός μεταξύ τους. Βρείτε το κατάλληλο άρωμα για εσάς που θα εκφράσει καλύτερα την προσωπικότητά σας. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Πώς να επιλέξετε ένα άρωμα.

Σύνθεση αρωμάτων

Η αρωματική σύνθεση των αρωμάτων καθορίζεται από τον υπό όρους διαχωρισμό τριών στρωμάτων κεφάλι, καρδιά και βάση. Αυτά τα μέρη περιέχουν αρώματα και αποστάγματα που εμφανίζονται σε διαφορετικές αναλογίες. Η κεφαλή του αρώματος περιέχει κορυφαίες νότες που γίνονται αισθητές αμέσως μετά την εφαρμογή και η καρδιά καθορίζει τη φύση του αρώματος - τα αρωματικά του χαρακτηριστικά γίνονται αισθητά λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή. Τα συστατικά της βάσης κάνουν το άρωμα πιο διαρκές και έντονο.

Ο ατελείωτος κόσμος των αρωμάτων

Ανάλογα με το φύλο του χρήστη, τα αρώματα χωρίζονται σε ανδρικά, γυναικεία και unisex , τα οποία είναι κατάλληλα για γυναίκες και άνδρες. Τα αρώματα για άνδρες είναι πιο βαριά και τα γυναικεία είναι ωραία και θηλυκά. Τα αρώματα κατηγοριοποιούνται επίσης σε διαφορετικές οικογένειες αρωμάτων, ανάλογα με τον τύπο του αρώματος τους. Μπορούν να είναι floral, φρουτώδη, εσπεριδοειδή, πικάντικα, ανατολίτικα, ξυλώδη, θαλασσινά,μπαχαρικών πράσινα-fougere ή συνδυασμός μεταξύ τους. Βρείτε το κατάλληλο άρωμα για εσάς που θα εκφράζει καλύτερα την προσωπικότητά σας.

Περισσότερες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα αρώματα μπορείτε να βρείτε στην [Εγκυκλοπαίδεια αρωμάτων] μας (https://www.parfimo.gr/egkiklopedia-aromaton/).