Αρωματικές κρέμες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικές κρέμες

Δημιουργήστε μια αύρα μαγευτικής μυρωδιάς γύρω σας με μια αρωματική κρέμα . Αυτό το είδος αρώματος, μαζί με ένα συμπαγές ή τζελ άρωμα, είναι μια εναλλακτική λύση στο eau de toilette και τα αρωματικά νερά. Σίγουρα θα σας κερδίσει τόσο με μια μεγάλη γκάμα από μυρωδικά χαρμάνια όσο και με ευφάνταστες συσκευασίες. Οι αρωματικές κρέμες βρίσκουν τη θέση τους ακόμα και στις πιο μικρές τσάντες.

Πολύ πρακτική μορφή αξεσουάρ αρώματος

Έχετε πάντα την αρωματική κρέμα στο χέρι και την απλώνετε στο δέρμα σε μια στιγμή. Για να επιτύχετε τη μέγιστη ένταση της μυρωδιάς, εφαρμόστε την αρωματική κρέμα στα λεγόμενα σημεία παλμού - καρπούς, λαιμό, λαιμόκοψη, αγκώνες και γόνατα…

Δοκιμάστε την L'Occitane, για παράδειγμα

Οι αρωματικές κρέμες δημιουργούν φυσικά κεριά και βούτυρα με ανάμειξη αρωματικών ελαίων. Για παράδειγμα, από τη γαλλική μάρκα L'Occitane, επίσης διάσημη για τα καλλυντικά δέρματος και σώματος, κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά και cruelty free. Βρείτε στο e-shop μας ένα άρωμα που να τονίζει την προσωπικότητά σας, είτε με τη μορφή eau de toilette, είτε αρωματικού νερό είτε με αρωματική κρέμα. Ένα μικρό αρωματικό δώρο σίγουρα θα ευχαριστήσει ακόμα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest