Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Φροντίδα για τα γένια

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Φροντίδα για τα γένια

Το ομαλό ξύρισμα ήταν πάντα μια κοινωνική ανάγκη, αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνδρες προτιμούν τα γένια, και τα μουστάκια διαφόρων μηκών. Το τέλειο σύμβολο της αρρενωπότητας, η προσωπική έκφραση ελευθερίας και ανεξαρτησίας και η πολύ καυτή τάση των τελευταίων ετών, ωστόσο, αξίζουν τακτική φροντίδα του γένους.

Γιατί χρειάζεστε περιποίηση της γενειάδας;

Με λίγα λόγια, τα γένια απαιτούν κάποια συντήρηση από καιρό σε καιρό. Είναι το ίδιο με τα μαλλιά όταν λούζεστε, χτενίζεστε ή τα κόβετε. Μια τέλεια γενειάδα δεν θα αποκτήσει το επιθυμητό σχήμα από μόνη της και τα ατίθασα γένια δεν θα δαμαστούν. Εάν δεν τα πλένετε και δεν τα χτενίζετε τακτικά, είναι πολύ πιθανό το περιβάλλον σας να απωθηθεί από την εμφάνισή τους . Τι πρέπει λοιπόν να προσέξετε για την σωστή φροντίδα των γενειάδων;

Εύκολη περιποίηση γενειάδας σε 3 βήματα

Πλύσιμο γενειάδας - Το πιο σημαντικό βήμα κάθε φροντίδα γενειάδας είναι το τακτικό πλύσιμο με ειδικό σαμπουάν. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως και για τα μαλλιά. Βρέξτε τα γένια σας, λούστε τα και ξεπλύνετε καλά.

Θρέψη γενειάδας - Είτε ψάχνετε για ένα μαλακτικό είτε για λάδι για γένια, ο στόχος και των δύο είναι να μαλακώσουν, να θρέψουν και να ενυδατώσουν τα γένια σας. Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά θα βοηθήσουν στην υγιή ανάπτυξη των γενειάδων και θα διευκολύνουν την περιποίηση τους.

Περιποίηση γενειάδας - Η περιποίηση γενειάδας απαιτεί επίσης το τακτικό κούρεμα. Χτενίστε τακτικά τα γένια σας με μια βούρτσα ή χτένα για γένια και χρησιμοποιήστε κερί για να τα διαμορφώσετε στο επιθυμητό σχήμα. Δείτε το αποτέλεσμα στον καθρέφτη και με το τέλειο μούσι σας κατακτήστε τον κόσμο!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest