Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free
Δραση

Καλλυντικά μαλλιών

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Καλλυντικά μαλλιών

Με τη βοήθεια των σύγχρονων καλλυντικών μαλλιών, μπορείτε να πετύχετε πλούσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά στο σπίτι. Τα πιο σημαντικά είναι τα σαμπουάν και τα μαλακτικά, που φροντίζουν τα μαλλιά κατά το λούσιμο και διευκολύνουν το χτένισμα. Οι μάσκες και τα μαλακτικά προσφέρουν εντατική αναγέννηση και θρέψη της τρίχας. Με τη βοήθειά τους τα μαλλιά σας θα είναι απαλά, ενυδατωμένα και λαμπερά. Για την τελική περιποίηση και στερέωση του χτενίσματος, προτείνεται η χρήση διαφόρων σπρέι μαλλιών, σκληρυντικών και τζελ μαλλιών από τις καλύτερες παγκόσμιες μάρκες.

Επώνυμα καλλυντικά μαλλιών

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από σαμπουάν, μαλακτικά, μάσκες μαλλιών, σέρουμ μαλλιών, ξηρά σαμπουάν, προϊόντα styling μαλλιών, χτένες, βούρτσες, κορδέλες μαλλιών και σετ δώρων με καλλυντικά μαλλιών. Καθώς κάθε τρίχα είναι διαφορετική, στην αριστερή μπάρα μπορείτε να φιλτράρετε τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών κατά φύλο, κατηγορία, μάρκα, εύρος τιμών, τύπο προϊόντος, τύπο μαλλιών και βαθμό στερέωσης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε εξειδικευμένα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης και της πιτυρίδας.

Συμβουλές για όμορφα μαλλιά

Τα σωστά καλλυντικά μαλλιών θα παρέχουν στα μαλλιά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά χωρίς να τα επιβαρύνουν επιπλέον. Δοκιμάστε για παράδειγμα μάσκα μαλλιών την Wella, το σαμπουάν Tigi, την επαγγελματική περιποίηση μαλλιών L'Oréal Professionnel ή Revlon Professional, τις αναζωογονητικές μάσκες μαλλιών Kallos Cosmetics, το μαλακτικό Xpel, προϊόντα περιποίησης μαλλιών Ziaja ή άλλη από τις αγαπημένες σας μάρκες καλλυντικών. Κατά την αναζήτηση, μπορείτε να ταξινομήσετε τα προϊόντα μέσω του φίλτρου σελίδας και να επιλέξετε διαφορετικά κριτήρια - για παράδειγμα, "καλύτερη σε πωλήσεις", "υψηλότερη βαθμολογία", "φθηνότερη" ή "υψηλότερη έκπτωση"

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα μαλλιά στην ενότητα Εγκυκλοπαίδεια ομορφιάς, ενότητα Φροντίδα μαλλιών.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest