Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Μασιά για μαλλιά

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μασιά για μαλλιά

Με το ψαλίδι μαλλιών θα διαμορφώσετε εύκολα και γρήγορα τις μπούκλες που θέλετε! Πώς να επιλέξετε ένα ψαλίδι μαλλιών που να πληροί όλες τις απαιτήσεις; Εστιάστε σε χαρακτηριστικά όπως το μέγεθος, η θερμοκρασία και το υλικό.

Τι ψαλίδι για μπούκλες να επιλέξετε;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτόματα, κωνικά ή κλασικά ψαλίδια για μπούκλες. Το πλεονέκτημα του αυτόματου σίδερου μαλλιών είναι το γρήγορο και εύκολο τίλυγμα της τούφας μαλλιών. Το κωνικό ψαλίδι για μπούκλες θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια φυσική εμφάνιση για τα μαλλιά σας, αλλά η διαδικασία με αυτά είναι λίγο πιο χρονοβόρα. Το κλασικό σίδερο για μπούκλες σχηματίζει μπούκλες που είναι ίδιες σε όλο το μήκος των μαλλιών και διαρκούν αρκετό χρόνο.

Διάμετρος του ψ για μπούκλες

Η επιλογή του ψαλιδιού για μπούκλες πρέπει να ξεκινά από τη διάμετρό του. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε, επιλέξτε το σωστό μέγεθος. Αν ψάχνετε για το αποτέλεσμα των πραγματικά σγουρών μαλλιών, επιλέξτε ένα ψαλίδι για μπούκλες με διάμετρο μικρότερη από 19 mm. Ωστόσο, αν θέλετε να πετύχετε μια ελαφρώς ατημέλητη εμφάνιση με απαλές μπούκλες, τότε επικεντρωθείτε σε εκείνες άνω των 19 mm.

Η θερμοκρασία

Οι διαφορετικοί βαθμοί θερμοκρασίας είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικοί όταν επιλέγετε ένα ψαλίδι μαλλιών. Ένα ποιοτικό ψαλίδι για μπούκλες θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον μερικούς διαφορετικούς βαθμούς. Φυσικά, όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο πιο εύκολο είναι να σχηματιστούν οι μπούκλες, αλλά τόσο περισσότερο καταστρέφονται και τα μαλλιά. Να θυμάστε ότι η χρήση προϊόντων θερμικής προστασίας είναι υποχρεωτική όταν υποβάλλετε τα μαλλιά σας σε θερμική επεξεργασία.

Υλικό

Το τελευταίο σημαντικό σημείο κατά την επιλογή ενός σίδερου μαλλιών είναι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο. Οι προσφορές κυμαίνονται από ανοξείδωτο χάλυβα, κεραμικά, τουρμαλίνη έως τιτάνιο. Το πλεονέκτημα του ανοξείδωτου χάλυβα είναι η γρήγορη θέρμανση, απο την άλλη όμως αυτή βλάπτει περισσότερο τα μαλλιά. Τα κεραμικά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά, που επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Η τουρμαλίνη είναι ένα υλικό κατάλληλο για φυσικά σγουρά μαλλιά και το τιτάνιο είναι η καλύτερη επιλογή για πυκνά μαλλιά.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest