Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
Cruelty free

Μολύβια ματιών

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μολύβια ματιών

Η μάσκαρα και οι σκιές ματιών μπορούν να κάνουν θαύματα με τα μάτια σας. Αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε μια πραγματικά έντονη, εκφραστική και απαράδεκτη έκφραση, δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς το μολύβι ματιών. Το εκλεπτυσμένο eyeliner σχεδιασμένο με το αγαπημένο σας μολύβι μπορεί να μεγεθύνει οπτικά τα μάτια, να φωτίσει το βλέμμα και συνολικά να φωτίσει την περιοχή των ματιών.

Τονίστε την έκφρασή σας

Το πιο δημοφιλές χρώμα μολυβιού ματιών είναι φυσικά το μαύρο, αλλά σίγουρα μην ξεχνάτε και τις υπόλοιπες αποχρώσεις. Αν θέλετε να διατηρήσετε τη φυσική σας εμφάνιση και το μαύρο μολύβι σας φαίνεται πολύ έντονο, επιλέξτε γκρι ή καφέ. Με τη βοήθεια των πράσινων και μπλε μολυβιών, το χρώμα των ματιών σας θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο. Και οι ξεχωριστές περιστάσεις απαιτούν ένα με glitter, ασήμι και χρυσό ή μεταλλικό μολύβι ματιών. Ένα λευκό μολύβι ματιών θα φωτίσει το βλέμμα και η χρήση του θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

Ένα μολύβι ματιών δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ

Αν πάτε στην πισίνα ή στη θάλασσα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς τονισμένα μάτια, υπάρχει μια εύκολη λύση. Επιλέξτε ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών που θα είναι ο πιστός σας σύντροφος ακόμα και στο βροχερό καιρό. Στην προσφορά μας θα βρείτε δημοφιλή μολύβια ματιών από τις μάρκες Bourjois Paris, Max Factor, Dermacol, Rimmel London και πολλά άλλα. Ποιό επιλέγετε;

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest