Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Βάση κάτω από την μάσκαρα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Βάση κάτω από την μάσκαρα

Έχετε δοκιμάσει όλες τις πιθανές μάσκαρες, αλλά το αποτέλεσμα που προκύπτει εξακολουθεί να μην σας αρέσει; Μια ποιοτική βάση μάσκαρας θα σας βοηθήσει. Η βάση προετοιμάζει τέλεια τις βλεφαρίδες για την εφαρμογή μάσκαρας, θα δώσει στις βλεφαρίδες σας εκπληκτική πυκνότητα και μέγιστο μήκος.

Η βάση τονίζει την ομορφιά των βλεφαρίδων σας

Εκτός από το ότι θα δώσουν στις βλεφαρίδες σας μήκος, όγκο και τέλειο σχήμα ταυτόχρονα ορισμένες βάσεις για κάτω από τη μάσκαρα τους προσφέρουν και φροντίδα . Υποστηρίζουν την υγιή ανάπτυξη τους, τα θρέφουν και τα εμποδίζουν να πέσουν. Χάρη στην τακτική χρήση θα αποκτήσετε τέλειες βλεφαρίδες ακόμα και χωρίς μάσκαρα και με τη χρήση κατάλληλης μάσκαρα το αποτέλεσμα θα πολλαπλασιαστεί.

Η πιο δημοφιλής βάση για μάσκαρα

Ο περιζήτητος ειδικός σε όλα τα είδη είναι η μάρκα Artdeco και φυσικά η βάση της μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Οι πελάτης επαινούν επίσης τις δοκιμασμένες μάρκες Clinique, Shiseido, Elizabeth Arden, Benefit και Estée Lauder. Δοκιμάστε μία από τις προτεινόμενες βάσεις και αποκτήστε βλεφαρίδες που θα τραβήξουν όλη την προσοχή πάνω σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest