Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Μίνι αρώματα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μίνι αρώματα

Αγαπημένες μινιατούρες αρωμάτων σε μικρές συσκευασίες

Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα. Οι μινιατούρες αρωμάτων θα αιχμαλωτίσουν την καρδιά σας με την πρακτικότητα και το μικρό τους μέγεθος. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος, τα μίνι αρώματα μπορούν να είναι πάντα μαζί σας - στην τσάντα σας και γιατί όχι και στη βαλίτσα σας κατά τη διάρκεια των πολυαναμενόμενων διακοπών σας. Το μικρό μέγεθος είναι μια καλή επιλογή για να γνωρίσετε τη μυρωδιά ενός αρώματος αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό - θα γοητευτείτε από την τιμή τους. Μάθετε περισσότερα για τα αρώματα στην Εγκυκλοπαίδεια αρωμάτων.

Χρησιμοποιήστε ένα μίνι άρωμα για να δοκιμάσετε ένα νέο άρωμα 

Αρκετοί κατασκευαστές αρωμάτων προσφέρουν εκδόσεις μινιατούρες των δημοφιλών αρωμάτων τους σε μικρές συσκευασίες και ml, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να δοκιμάσετε ένα νέο άρωμα και να δείτε αν σας αρέσει. Οι μινιατούρες αρωμάτων είναι μικρότερες εκδόσεις των διάσημων αρωμάτων και συνήθως διατίθενται σε μεγέθη 5 ml έως 15 ml. Στη μεγαλύτερη συσκευασία των 20ml διατίθενται τα μίνι αρώματα της πολυτελούς ιταλικής μάρκας Acqua di Parma

Μίνι αρώματα για δώρο

Κάντε έκπληξη σε έναν συγγενή, συνάδελφο ή γείτονά σας και ευχαριστήστε τον με ένα μικρό δώρο - ένα μίνι άρωμα που σίγουρα θα τον κάνει να χαμογελάσει. Τα μίνι αρώματα είναι εξαιρετικά πρακτικά και μπορούν να σας συνοδεύουν παντού. Έχετε το αγαπημένο σας άρωμα στην τσέπη ή την τσάντα σας. Μόλις δοκιμάσετε αυτά τα υπέροχα μίνι αρώματα, θα ενθουσιαστείτε. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποια αφορμή για να χαρίσετε ένα μίνι άρωμα σε έναν φίλο ή συγγενή - κάντε το τώρα και δείξτε τους ότι τους σκέφτεστε!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest