Μέθοδοι παράδοσης

Γρήγορη παράδοση οπουδήποτε στη χώρα!

Ψωνίστε ευχάριστα και οικονομικά! 
 

Το Parfimo.gr είναι θυγατρική και αντιπροσωπευτική για την Ελλάδα της τσεχικής ηλεκτρονικής online αρωματοποιίας και καλλυντικής αλυσίδας El nino parfum, s.r.o. στην Τσεχική Δημοκρατία. Η εταιρεία προσφέρει πρωτότυπα αρώματα και επώνυμα καλλυντικά από όλες τις μάρκες σε χαμηλές τιμές. Η εταιρεία διαθέτει ήδη 15 ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της προμήθειας και της χονδρικής διανομής αυτών των προϊόντων - ένας από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους στην Κεντρική Ευρώπη. 

 

Όλες οι παραγγελίες στέλνονται από την έδρα μας στην Τσεχία στους πελάτες της Ελλάδας μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.

 

Όλα τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και εγγυημένης προέλευσης, αποτελούν διεθνής πιστοποιητικά για ποιότητα και αγοράζονται απευθίας από τους οίκους αρωμάτων και από τоυς κατασκευαστές και όχι από άλλους εμπόρους.

Τιμές μεταφοράς - 5kg max:

ACS Courier- παράδοση στην διεύθυνση:  4,20 ‎€  

Αντικαταβολή: 1 €

 

Χρόνος παράδοσης:

Η παράδοση της παραγγελίας παραδίδεται σε 4-10 εργάσιμες ημέρες (οι αποθήκες μας βρίσκονται στην Τσεχία).

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την διεύθυνση που έχετε επιλέξει για την παράδοση, μπορείτε να το κάνετε αφού λάβετε SMS για την παράδοση του πακέτου από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier.   
-------------------------------                                                                                 

* Δωρεάν αποστολή - Το ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr μπορεί περιοδικά να έχει ενεργό προώθηση με δωρεάν αποστολή για κάποιο συγκεκριμένο ποσό. Η περίοδος και το ποσό για το οποίο δραστηριοποιείται αυτή η προώθηση εξαρτώνται από τη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ του καταστήματος και προβάλλονται εμφανώς στον ιστότοπο σε όλα μας τα κανάλια μάρκετινγκ και στο ενημερωτικό δελτίο που στέλνουμε σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες μας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: