Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Σπρέι ποδιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Σπρέι ποδιών

Το σπρέι ποδιών είναι ένα καλλυντικό προϊόν που προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις δυσάρεστες οσμές του σώματος που προκαλούνται από την υπερβολική εφίδρωση των ποδιών κατά το περπάτημα και κυρίως τον αθλητισμό. Ειδικά το καλοκαίρι, η χρήση σπρέι ποδιών θα σας συναρπάσει με την αποτελεσματική μειώσει της εφίδρωσης των ποδιών, της δυσάρεστη μυρωδιάς, αναζωογονώντας τα πόδια και της φτέρνες σας.

Σπρέι ποδιών και άλλη ποικιλία

Εκτός από σπρέι ποδιών, διατίθενται και σπρέι παπουτσιών, που αρωματίζουν πόδια και παπούτσια όλων των τύπων. Η αγορά περιλαμβάνει αντιιδρωτικά και αποσμητικά ποδιών, αντιμυκητιακά σπρέι, δροσιστικά σπρέι, αντιβακτηριδιακά σπρέι, αποσμητικά αντιμικροβιακά σπρέι, σπρέι γρήγορου στεγνώματος για αποτελεσματική αφαίρεση οσμών των παπουτσιών, καθώς και πούδρες με αντιμυκητιακή και αναπλαστική δράση.

Η Adidas στο e-shop μας

"Βρήκα το καλύτερο και, παραδόξως, το φθηνότερο σπρέι παπουτσιών", λέει ο κ. Μιχάλης, ο οποίος έχει δοκιμάσει στο παρελθόν μια σειρά προϊόντων, σχετικά με τα σπρέι ποδιών όπως το Adidas Foot Protect από την προσφορά μας. Γνώμες και άλλων χρηστών: «Ένα πραγματικά αποτελεσματικό σπρέι κατά της εφίδρωσης και της κακοσμίας των ποδιών. Μπορώ να το προτείνω σε όλους, όχι μόνο σε αθλητές. ”“ Απολύτως το καλύτερο σπρέι ποδιών στην αγορά! ” Ο “αδερφός” του προϊόντος είναι το Adidas Shoe Refresh, ένα προστατευτικό σπρέι παπουτσιών. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εύχρηστο duo και ξεχάστε την δυσοσμία των ποδιών και των παπουτσιών σας και νιώστε άνετα όλη την ημέρα .

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest