Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Αρώματα εσωτερικού χώρου

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα εσωτερικού χώρου

Τα αρωματικά χώρου είναι προϊόντα που θα προσθέσουν μια καταπληκτική αρωματική ατμόσφαιρα και καλή διάθεση στο σπίτι σας , ανεξάρτητα από την εποχή. Τα αρωματικά χώρου θα ενισχύσουν τις αισθήσεις σας και θα φέρουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρωματικά χώρου σε σπρέι ή αρωματικό χώρου με stick(reed diffuser) που επιτυγχάνουν το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς την ανάγκη παρέμβασης σας. Τι είδους άρωμα να επιλέξουμε για το σπίτι μας;

Αρωματικό σπρέι χώρου ή αρωματικό χώρου με stick;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του αρωματικoύ σπρέι χώρου και του αρωματικού με stick ; Είναι πολύ εύκολο - τα αρωματικά χώρου σε σπρέι έχουν ψεκαστήρα, παρόμοιο με τα αρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό άρωμα για εσάς από την τεράστια συλλογή που προσφέρουμε και να προσαρμόσετε τη δύναμη και την ένταση του, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας - ανάλογα με τον αριθμό των ψεκασμών που κάνετε. Το αρωματικό χώρου με stick περιλαμβάνει μερικά ξυλάκια που βυθίζονται στο ίδιο το άρωμα. Η δράση εκφράζεται στη σταδιακή απελευθέρωση του αρώματος από τα ξυλάκια που είναι εμποτισμένα με άρωμα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του αρώματος προσθέτοντας ή αφαιρώντας τα ξυλάκια στο άρωμα. Περισσότερα ξυλάκια, δυνατότερο και πιο έντονο άρωμα στο δωμάτιο.

Αξέχαστες αναμνήσεις με το αγαπημένο σας άρωμα

Υπέροχες στιγμές, ζωντανές αναμνήσεις με αγαπημένους και αξέχαστους προορισμούς και ταξίδια - επιλέξτε αρωματικό χώρου σε σπρέι ή reed diffuser και βυθιστείτε σε μια μοναδική αρωματική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ανεξάρτητα από την εποχή ή τον καιρό έξω.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest