Αρώματα εσωτερικού χώρου

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:

Για την κατηγορία: Αρώματα εσωτερικού χώρου

Αρωματικά χώρου είναι προϊόντα που θα προσθέσουν μια καταπληκτική αρωματική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και καλή διάθεση, ανεξάρτητα από την εποχή. Τα αρωματικά χώρου θα ενισχύσουν τις αισθήσεις σας και θα φέρουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σπρέι ή αρωματικούς διαχύτες που επιτυγχάνουν το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς την ανάγκη παρέμβασης σας. Τι είδους άρωμα να επιλέξουμε για το σπίτι μας;

Αρωματικό χώρου ή διαχύτη;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ σπρέι αποσμητικού χώρου και διαχύτη; Είναι πολύ εύκολο - τα αποσμητικά χώρου σπρέι για το εσωτερικό έχουν ένα σπρέι, παρόμοιο με τα αρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό άρωμα για εσάς από την τεράστια συλλογή που προσφέρουμε και να προσαρμόσετε τη δύναμη και την ένταση του, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας - ανάλογα με τον αριθμό των ψεκασμών που κάνετε. Ο αρωματικός διαχύτης είναι μερικά καλάμια που βυθίζονται στο ίδιο το άρωμα. Η δράση εκφράζεται στη σταδιακή απελευθέρωση του αρώματος από τα μπαστούνια που είναι εμποτισμένα με άρωμα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του αρώματος προσθέτοντας ή αφαιρώντας μπαστούνια στο άρωμα. Περισσότερα μπαστούνια, δυνατότερο και πιο έντονο άρωμα στο δωμάτιο.

Αξέχαστες αναμνήσεις με το αγαπημένο σας άρωμα

Υπέροχες στιγμές, ζωντανές αναμνήσεις με αγαπημένους και αξέχαστες προορισμούς και ταξίδια - επιλέξτε αρωματικό χώρου σε σπρέι ή διαχύτη και βυθιστείτε σε μια μοναδική αρωματική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ανεξάρτητα από την εποχή ή τον καιρό έξω.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: