Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα

Βάλσαμο για τα χέρια

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Βάλσαμο για τα χέρια

Αν έχετε ξηρό, τραχύ και σκασμένο δέρμα στα χέρια σας, χρειάζεστε αναμφίβολα ένα προηγμένο βάλσαμο χεριών για να το μαλακώσετε, να το αναπλάσετε και να το απαλύνετε. Με τη συνεχή περιποίηση των χεριών, θα προλάβετε επίσης το έκζεμα και τις φλεγμονές του δέρματος, που είναι πιο συνηθισμένα στο κατεστραμμένο δέρμα. Ένα έξυπνα επιλεγμένο βάλσαμο χεριών - με συμπυκνωμένη και πιο λιπαρή σύνθεση - θα σας προστατεύσει από τον ήλιο, τον παγετό και την επιθετικότητα των προϊόντων καθαρισμού.

Περιποιηθείτε τα χέρια σας με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα

Τα χέρια είναι ένα πολύ καταπονημένο μέρος του σώματος, που εκτίθεται καθημερινά σε αρνητικές επιρροές και στα βλέμματα των ανθρώπων. Από τα χέρια μπορείτε να καταλάβετε τον τρόπο ζωής και την ηλικία κάποιου, κάτι που ένα πρόσωπο που συνεχώς περιποιείται με κρέμες και ορούς συχνά δεν δείχνει... Τα μοντέρνα ενυδατικά και θρεπτικά βάλσαμα χεριών, γεμάτα με επιλεγμένα συστατικά, θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος. Σήμερα μπορείτε επίσης να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα φυσικών, μη δοκιμασμένων σε ζώα καλλυντικών. Χαρίστε στον εαυτό σας βελούδινα απαλά χέρια για 24 ώρες!

Δοκιμάστε την μάρκα ALCINA

Τα βάλσαμα χεριών παράγονται από την παγκοσμίως γνωστή γερμανική μάρκα καλλυντικών ALCINA, η οποία διαθέτει στην αγορά ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών. Από την ίδρυσή της, απευθυνόταν κυρίως σε γυναίκες, αλλά από το 2014 είναι αφιερωμένη και σε καλλυντικά για άνδρες. Μπορείτε επίσης να βρείτε εντατική φροντίδα χεριών από τις μάρκες Nivea, NUXE, Ziaja, Kallos, Dove, Mixa και L'Occitane. Τα διαθέτουμε όλα, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε πολλά προϊόντα ταυτόχρονα και να ανακαλύψετε σταδιακά ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest