Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free

Προϊόντα για πριν το ξύρισμα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Προϊόντα για πριν το ξύρισμα

Η επιδερμίδα σας αξίζει εξαιρετική φροντίδα ακόμη και πριν το ξύρισμα. Συνήθως έχει ποικίλα αποτελέσματα: προετοιμάζει το δέρμα σας για ένα απαλό ξύρισμα χωρίς κοκκινίλες και εκδορές, μαλακώνει το μούσι, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Ορισμένα σύγχρονα προϊόντα μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν αντί για κρέμα ή αφρό ξυρίσματος.

Επιλέξτε προϊόντα για πριν το ξύρισμα online

Διαθέτουμε προϊόντα για πριν το ξύρισμα από παγκόσμιες μάρκες ομορφιάς, σχεδιασμένα για κανονικό και ευαίσθητο δέρμα. Όλα αυτά εξασφαλίζουν ένα ομαλό ξύρισμα χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα, το οποίο είναι εξαιρετικά καταπονημένο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Επιλέξτε προϊόντα για πριν το ξύρισμα online, από την άνεση του σπιτιού σας.

TOP BRANDS: Clarins και DEAR BARBER

Δοκιμάστε το δημοφιλές ανδρικό λάδι για ευκολότερο ξύρισμα Clarins Men Shave Ease Oil. Χρησιμοποιήστε το είτε ως προϊόν πριν το ξύρισμα για να μαλακώσει τα γένια, είτε κατά το ξύρισμα, κάτω από τον αφρό ξυρίσματος για καλύτερη ολίσθηση του ξυραφιού. Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα και το καταπραΰνει άμεσα. Συνολικά, συμβάλλει στην πρόληψη της δυσφορίας που προκαλείται από το ξύρισμα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το DEAR BARBER Shave Oil, ένα θρεπτικό προϊόν που περιέχει έλαια αμυγδάλου, tea tree και σταφυλιού. Και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους: πριν από το ξύρισμα ως βάση για την κρέμα ξυρίσματος ή μόνο του για το ξύρισμα αντί για αφρό ή κρέμα. Θα εκτιμήσετε ότι η βρετανική μάρκα DEAR BARBER συνεργάζεται στενά με κουρείς και κουρεία σε όλο τον κόσμο. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν και οι άλλες σειρές της.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: