Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Χωρις αλκοολ
Φυσικα
Cruelty free
ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Επαναπληρωσιμο

Αποσμητικά

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αποσμητικά

Το αποσμητικό είναι στην σήμερων ημέρα η απόλυτη αναγκαιότητα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα αποσμητικά βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της εφίδρωσης, μειώνουν την ανάπτυξη βακτηρίων και κατά συνέπεια τη δυσάρεστη οσμή του σώματος, ειδικά στις μασχάλες. Εφαρμόζονται σε πλυμένο και στεγνό δέρμα, στο οποίο αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα.

Αποσμητικό με το αγαπημένο σας άρωμα

Το αποσμητικό μπορεί να είναι μια προσθήκη στο αγαπημένο σας άρωμα, το οποίο συχνά κυκλοφορεί ταυτόχρονα μ'αυτό στην αγορά. Περισσότερα καλλυντικά προϊόντα με το ίδιο άρωμα θα υποστηρίξουν τη μακράς διαρκείας αντοχή του. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αποσμητικά που δεν αφήνουν λεκέδες στα ρούχα ή στο δέρμα. Υπάρχουν αποσμητικά σε μορφή σπρέι, roll on ή deostick (deospray, roll-on, deostick), ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Αποσμητικά χωρίς αλουμίνιο και οινόπνευμα

Πολλά αποσμητικά φρόντιζουν επίσης το δέρμα, διότι είναι χωρίς αλουμίνιο (για παράδειγμα από την αθλητική μάρκα Adidas) ή χωρίς αλκοόλη. Εκτός αυτού καλύπτουν και τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος. Ορισμένες μάρκες (Calvin Klein, Tom Ford…) παράγουν επίσης και unisex αποσμητικά, τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα αποσμητικών από παγκοσμίου φήμης εταιρείες και θα νιώθετε φρέσκοι καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ποιότητα είναι εγγυημένη απο τις μάρκες όπως η Christian Dior, Chanel, Guess, Davidoff, Hugo Boss, Laura Biagiotti, Ferrari, Salvador Dali και Burberry London.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest