Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Χτένες μαλλιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Χτένες μαλλιών

Εκτός από τα καλλυντικά μαλλιών, μια καλά επιλεγμένη χτένα φροντίζει επίσης την ομορφιά, τη λάμψη και τη σταθερά καλή ποιότητα των μαλλιών. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είναι οι ελαφριές πλαστικές χτένες. Εάν έιναι απο διάσημες μάρκες , τότε θα σας εξυπηρετήσουν καλά για πολλά χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, η υψηλότερη τιμή σίγουρα θα αποδώσει.

Τι είδη χτένας υπάρχουν;

Για σπαστά και σγουρά μαλλιά, επιλέξτε χτένες με πιο φαρδιά κενά και μεγαλύτερα δόντια. Τα ίσια μαλλιά, χτενίστε με χτένες που έχουν πιο στενά κενά, που θα τα λειαίνουν όμορφα. Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα, όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε μια επίπεδη βούρτσα και μια παραδοσιακή χτένα με μεσαίου πλάτους κενά. Η δημοφιλής βούρτσα Tangle Teezer θα φροντίσει για το ανώδυνο χτένισμα και υπάρχει επίσης μια ηλεκτρική χτένα που συνδυάζει πιστολάκι μαλλιών, χτένα και ψαλίδι για μπούκλες. Σύμφωνα με το υλικό, οι χτένες χωρίζονται συχνότερα σε πλαστικές, ξύλινες, με τρίχες άνθρακα, κάπρου και ιονίζουσες.

Συμβουλές για τη χτένα Tigi

Δοκιμάστε τη χτένα Tigi Pro Hand Comb, που χτενίζει τέλεια τα κυματιστά, μακριά και κοντά μαλλιά. Αποτρέπει το σπάσιμο και το πέσιμο των μαλλιών. Η επαγγελματική χτένα για κούρεμα Tigi Pro Cutting Comb είναι επίσης περιζήτητη. Είναι πολύ ελαφριά, έχει αντιστατική δράση και στρογγυλεμένες άκρες που αποτρέπουν τη φθορά στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest