Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Φυσικα
Cruelty free

Στερεά σαπούνια

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Στερεά σαπούνια

Το στερεό σαπούνι γνωρίζει την ανθρωπότητα για χιλιάδες χρόνια και εξακολουθεί να είναι περιζήτητο. Τα αρωματικά σαπούνια είναι μια ειδική κατηγορία καλλυντικών προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν και να αρωματίζουν ολόκληρο το σώμα. Το σαπούνι, στα λατινικά «sapo», επιτάχυνε αρχικά την επούλωση των πληγών και από τον 2ο αιώνα άρχισε να χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την προσωπική υγιεινή. Είναι λοιπόν ένα από τα παλαιότερα καλλυντικά. Από τον 14ο αιώνα, η ευρωπαϊκή αγορά έχει εμπλουτιστεί με πολύτιμα ισπανικά, ιταλικά και αργότερα γαλλικά σαπούνια. Τον 15ο αιώνα ιδρύθηκε η πρώτη ειδωλολατρική συντεχνία στο βασίλειο της Τσεχίας.

Πολυτελή στερεά σαπούνια

Μετά τη σύγχρονη άνθηση των υγρών σαπουνιών, πολλά νοικοκυριά επιστρέφουν στα στερεά σαπούνια. Ωστόσο, κατά την επιλογή πρέπει να λαμβάνεται υπόψη την ποιότητα. Τα συνηθισμένα σαπούνια μπορούν να στεγνώσουν και να ερεθίσουν το δέρμα, ενώ τα σαπούνια πολυτελείας περιέχουν συστατικά περιποίησης και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Θέλετε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας αρώματα ακόμα και όταν κάνετε μπάνιο ή ντους; Για τους υποστηρικτές του κλασικού στερεού σαπουνιού, προσφέρουμε αρωματικά στερεά σαπούνια. Τα επώνυμα στερεά σαπούνια αφήνουν το δέρμα καθαρό, απαλό και με ευχάριστα άρωμα.

Το πλύσιμο των χεριών ως προσωπική ιεροτελεστία

Δοκιμάστε τα στερεά σαπούνια Burberry, Hermes, Chanel, Minions ή TABAC. Οι παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές αρωμάτων χρησιμοποιούν γι'αυτά τα αποδεδειγμένα αρωματικά τους αποστάγματα, σκεπτόμενοι γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Ακόμη και το απλό σαπούνι χεριών μπορεί να είναι μια εξαιρετική εμπειρία…

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest