Πιστοποιητικά και διακρίσεις

Ψωνίστε χωρίς καμία ανησυχία! Η παραγγελία προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Το επιβεβαιώνουν χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες καθώς και ανεξάρτητες οργανώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Ρίξτε μια ματιά στα πιστοποιητικά, τα βραβεία και τις διακρίσεις μας.

Βελτιωνόμαστε συνεχώς και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας δώσουν τη μέγιστη ευχαρίστηση. Βελτιστοποιήσαμε τους χρόνους παράδοσης και διατηρήσαμε τις τιμές μας στα αρώματα και τα προϊόντα ομορφιάς σε δελεαστικά χαμηλά επίπεδα. Πραγματοποιούμε καθημερινά βελτιώσεις στον ιστότοπο για να τον ενημερώνουμε και να σας παρέχουμε πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας του ηλεκτρονικού εμπορίου. Για τη διευκόλυνσή σας, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω έξυπνων φίλτρων που μπορείτε να ορίσετε σύμφωνα με την επιλογή και τα κριτήριά σας. Χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Οι συνάδελφοί μας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα χαρούν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση. Δείτε και μόνοι σας πόσο βολικό είναι να ψωνίζετε αρώματα και καλλυντικά online.

 

Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr


Πιστοποιητικό EMOTA European Trustmark
 

Σε αυτήν την πιστοποίηση έχουν συμβάλλει δύο οργανισμοί : η ΕΠΑΜ (Ένωση Πωλήσεων από απόσταση και ηλεκτρονικού εμπορίου) και η ΕΜΟΤΑ (The European eCommerce and Omni-Channel Trade Association). Η πιστοποίηση TrustOnline παρέχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη προς όφελος του ηλεκτρονικού καταστήματος και των online Καταναλωτών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Η κατοχύρωση και δημόσια αποδοχή του ηλεκτρονικού εμπορίου και των πωλήσεων από απόσταση και η δημιουργία και προάσπιση της θετικής εικόνας αυτών στο καταναλωτικό κοινό. Αυτό το πιστοποιητικό διασφαλίζει, ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. 
Μέλος της GRECA

 

 

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) αποτελεί το όργανο και τη φωνή των Ελληνικών Επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο του e- Επιχειρείν. Όντας ένα σημείο αναφοράς, όλες οι επιχειρήσεις/ μέλη έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τις εξελίξεις και να λαμβάνουν στατιστικά στοιχεία, πληροφορίες και δεδομένα τα οποία τις βοηθούν να λάβουν αποφάσεις σύμφωνα με την επικαιρότητα. Ο πρωταρχικός σκοπός του Συνδέσμου είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών του και γενικότερα του κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.
Τέλος, ο Σύνδεσμος θέλει να αναδείξει τις καλές πρακτικές και να ενισχύσει το αίσθημα εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.


Πιστοποιητικό TRUST Ecommerce Europe
 

Η εμπιστοσύνη αποτελεί την κινητήρια δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι περισσότερες σε εθνικό επίπεδο ενώσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου ήδη εφαρμόζουν μια μορφή ρύθμισης με στόχο την κατοχύρωση ενός υψηλού επιπέδου ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών προς την αγορά. Το TrustOnline είναι η Ελληνική και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για πωλήσεις μέσω διαδικτύου. O σκοπός της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρήσεων Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ΕΠΑΜ, είναι η προώθηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων και των πωλήσεων από απόσταση εν γένει, υποστηρίζοντας τα Μέλη της στην επιχειρηματική τους δράση και θέτοντας τις νόμιμες βάσεις για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.

Πιστοποιητικά και διακρίσεις:

2021

Το Parfimo.gr βραβεύτηκε με τιμητική διάκριση από το Skroutz.gr
 

Πιστοποιητικό EMOTA European Trustmark

2020

Ξεκίνησε επιχειρηματική συνεργασία με το Skroutz.gr
 

Πιστοποιητικό TRUST Ecommerce Europe

  Το Parfimo.gr γίνεται associate member της GRECA
2019 Εγκαίνια του ηλεκτρονικού καταστήματος Parfimo.gr
   
Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest