Διεθνές πιστοποιητικό ποιότητας

  1. Πιστοποιητικό APEK
  2. Ecommerce Europe Trustmark
  3. Ηλεκτρονικό κατάστημα της χρονιάς

APEK - πιστοποιημένο κατάστημα

APEK είναι ένας από τους πιο κατάλληλους θεσμούς για μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση των ηλεκτρονικών καταστημάτων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προκειμένου να δημιουργηθεί μια συνολική αντικειμενική αξιολόγηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, το APEK χρησιμοποιεί κριτικές πελατών, καθώς και περιοδικούς μυστικούς ελέγχους του ηλεκτρονικού καταστήματος. Περιοδικά, οι εκπρόσωποι του οργανισμού τοποθετούν τυχαία παραγγελίες από τον ιστότοπο για να διασφαλίσουν ότι το κατάστημα συνεχίζει να διατηρεί υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και αξίζει το βραβευμένο πιστοποιητικό του.

 

Πιστοποιητικό APEK 

Κατάστημα με ασφάλεια και αβίαστα στο Parfimo.gr! Parfimo.gr είναι μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας αρωμάτων Elnino Parfum και διατηρεί τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας και την εξυπηρέτηση των πελατών και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει. Με εμάς μπορείτε να ψωνίζετε με ασφάλεια - χωρίς να ανησυχείτε καθ 'όλη τη διαδικασία - από την αποστολή της παραγγελίας εως την παραλαβή από τον πελάτη. ΤΤο πιστοποιητικό APEK χορηγείται μόνο σε εταιρείες που εκπληρώνουν όλες τις αυστηρές απαιτήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ένα από τα πιστοποιητικά με αναγνωρισμένο κύρος για ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Ecommerce Europe Trustmark 

Από το 2016, η ένωση ηλεκτρονικού εμπορίου της APEK είναι μέλος του Ecommerce Europe Trustmark Αυτή η οργάνωση επιβάλλει νέους και αυστηρότερους κανόνες και προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώνει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προκειμένου να αποκτήσει πιστοποιητικό ποιότητας. Το Ecommerce Europe εφαρμόζει όλες τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρακολουθεί αυστηρά και εγκαίρως τη συμμόρφωσή του πριν από την απονομή ενός πιστοποιητικού ποιότητας σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Ηλεκτρονικό κατάστημα της χρονιάς - Elnino.cz

Η αλυσίδα μας Elnino Parfum έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες καθώς έχει κερδίσει πολλές φορές το διακεκριμένο βραβείο στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Τσεχική Δημοκρατία - κατάστημα της χρονιάς. Χάρη στα πολλά χρόνια εντατικής εργασίας της πολυεθνικής μας ομάδας και χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών σε ολόκληρη την Ευρώπη, η αλυσίδα μας κατέχει ηγετική θέση στις ηλεκτρονικές πωλήσεις στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και συνεχίζει να αναπτύσσεται παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες της.

            

 

Παράδοση: