Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Δοσομετρικές αντλίες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Δοσομετρικές αντλίες

Η δοσομετρική αντλία είναι ένα εύχρηστο εργαλείο με το οποίο μπορείτε εύκολα και υγιεινά να μετρήσετε την απαιτούμενη ποσότητα του αγαπημένου σας καλλυντικού προϊόντος. Χάρη σε αυτό, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μεγάλες και οικονομικές συσκευασίες σαμπουάν, μαλακτικό, μάσκες μαλλιών και παρόμοια. Οι δοσομετρικές αντλίες διευκολύνουν και επιταχύνουν το χειρισμό καλλυντικών μεγάλης ποσότητας .

Για σωστή δοσολογία καλλυντικών

Εισαγάγετε τη δοσομετρική αντλία στο υγρό είτε χαλαρά ή βιδώστε τη στη φιάλη και πιέστε επανειλημμένα για να διανείμετε το προϊόν. Το υγρό προχωρά προς τα πάνω μέσω του εύκαμπτου σωλήνα και ρέει σε μικρές μετρημένες δόσεις όπου κατευθύνετε το στόμιο της αντλίας. Το βοήθημα είναι κατάλληλο όχι μόνο για τη δοσομέτρηση καλλυντικών για τα μαλλιά. Θα σας βοηθά πάντα να επιτύχετε τη σωστή και οικονομική δοσολογία .

Δοσομετρικές αντλίες Stapiz Sleek Line

Έχουμε δύο παραλλαγές της δοσομετρικής αντλίας Stapiz Sleek Line: χωρίς καπάκι ή με καπάκι για μάσκα μαλλιών περιεκτικότητας 1000 ml από την ομώνυμη μάρκα. Ο Πολωνός κατασκευαστής Stapiz προμηθεύει την αγορά με ποιοτικά και οικονομικά επαγγελματικά καλλυντικά μαλλιών στην αγορά από το 2001, συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ όπως δοσομετρικές αντλίες.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest