Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Υγιεινή

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Υγιεινή

Η περίοδος μετά τον τοκετό είναι μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδος στη ζωή των γυναικών και των νεογέννητων μωρών, στα οποία πρέπει να παρέχεται κάθε φροντίδα και υποστήριξη. Σε αυτό το στάδιο τα μικρά προϊόντα υγιεινής από τη σειρά μας μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο.

Υψηλό επίπεδο υγιεινής σε προϊόντα για μητέρες και μωρά

Τα ειδικά τζελ καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, τα φιλικά προς το δέρμα εσώρουχα για την περίοδο μετά τον τοκετό, οι εξαιρετικά απορροφητικές σερβιέτες και τα επιθέματα μητρότητας βοηθούν στη διατήρηση της φρεσκάδας και της άνεσης των γυναικών κατά την περίοδο μετά τον τοκετό. Είναι σχεδιασμένα για να συγκρατούν τυχόν διαρροές γάλακτος, ενώ είναι άνετα στη χρήση. Κάνουν τις μητέρες να νιώθουν αυτοπεποίθηση και άνεση ακόμη και μεταξύ των σταδίων του θηλασμού. Ομοίως, το μωρό θα αισθάνεται άνετα σε μια μαλακή αλλαξιέρα πολλές φορές την ημέρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα θήλαστρα που χρειάζονται για την καταρροή του μωρού. Με τη βοήθειά τους μπορεί να απομακρυνθεί η συσσωρευμένη απόφραξη βλέννας και να καθαρίσουν οι αεραγωγοί ενός μωρού που δεν μπορεί ακόμα να φυσήξει τη μύτη του.

Γιατί είναι απαραίτητα τα καλλυντικά για το πλύσιμο της ευαίσθητης περιοχής και τι συστατικά περιέχουν;

Οι ευαίσθητες περιοχές του σώματος των ενηλίκων και των παιδιών έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Τα συνηθισμένα σαπούνια και αφρόλουτρα μπορεί να είναι πολύ επιθετικά και να διαταράξουν τη φυσική ισορροπία του pH και τη μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό, κνησμό ή κάψιμο. Κατά συνέπεια, η φυσική άμυνα μειώνεται και ο κίνδυνος λοιμώξεων στις περιοχές αυτές αυξάνεται.

Τα ειδικά τζελ για τον καθαρισμό της οικείας περιοχής είναι συνήθως υποαλλεργικά, ήπια για το ευαίσθητο δέρμα και την ισορροπία του οικείου περιβάλλοντος. Περιέχουν ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που πλένουν τις σχετικές περιοχές χωρίς να ξηραίνουν ή να καταστρέφουν. Ταυτόχρονα, είναι σχεδιασμένα με ελαφρώς όξινο pH, κοντά στο pH των οικείων περιοχών, ώστε να διατηρείται η φυσική τους ισορροπία. Σε αυτό το καλλυντικό θα βρείτε επίσης φυσικά εκχυλίσματα και έλαια για καταπραϋντική και πρόσθετη φροντίδα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν αλόη βέρα, πλαντάγον ή χαμομήλι.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest