Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Δίσκια καθαρισμού μακιγιάζ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Δίσκια καθαρισμού μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι η αφαίρεση του μακιγιάζ αποτελεί βασικό μέρος της καθημερινής ρουτίνας. Και όταν πρόκειται για την αφαίρεση του μακιγιάζ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα δίσκια ντεμακιγιάζ. Αυτά τα μαγικά πραγματάκια είναι ιδανικά για την αφαίρεση του επίμονου μακιγιάζ καθώς και για τον σχολαστικό καθαρισμό του δέρματός σας το πρωί και κυρίως το βράδυ. Τα ταμπόν αφαίρεσης μακιγιάζ είναι εύχρηστα, εύκολα στη χρήση και πολλαπλών χρήσεων, οπότε δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τσαντάκι καλλυντικών.

Αρκεί ένα τεμάχιο και η επιδερμίδα σας είναι αμέσως πιο υγιής και όμορφη!

Τα δίσκια εμποτισμένα με το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το δέρμα σας και να απομακρύνετε όλες τις ακαθαρσίες που έχουν κολλήσει σε αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, στα μάτια, στα χείλη, ακόμα και σε άλλα σημεία του σώματός σας. Θα σας απαλλάξουν γρήγορα από το μακιγιάζ, τον ιδρώτα και το υπερβολικό σμήγμα. Δεδομένου ότι είναι μικρά και ελαφριά, είναι επίσης βολικά για ταξίδια. Με μια ποικιλία μεγεθών και σχημάτων, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

Γιατί να επιλέξετε τα πλενόμενα δίσκια αφαίρεσης μακιγιάζ;

Όταν επιλέγετε τα δίσκια ντεμακιγιάζ, θα πρέπει να εξετάζετε τη βιωσιμότητά τους. Για να μειώσετε το οικολογικό σας αποτύπωμα, επιλέξτε τα ταμπόν αφαίρεσης μακιγιάζ που πλένονται με το μεγάλο πλεονέκτημα της επαναχρησιμοποίησης. Έτσι, αντί να αγοράζετε ένα νέο πακέτο δίσκια ντεμακιγιάζ κάθε μήνα, τα οποία στη συνέχεια συσσωρεύονται στις χωματερές, μπορείτε να αγοράσετε πολλά τεμάχια ταμπόν ντεμακιγιάζ που πλένονται για μακροπρόθεσμη χρήση. Απλώς πλύνετε το χρησιμοποιημένο ταμπόν σε σαπουνάδα ή στο πλυντήριο και αφήστε το να στεγνώσει. Αν ενσωματώσετε τα πρακτικά και βιώσιμα ταμπόν αφαίρεσης μακιγιάζ στη ρουτίνα ομορφιάς σας, δεν θα το μετανιώσετε!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest