Στερεά αρώματα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Στερεά αρώματα

Θέλετε να έχετε το αγαπημένο σας άρωμα πάντα μαζί σας, ακόμα και στην πιο μικρή τσάντα, τσέπη ή στο αεροπλάνο; Αποκτήστε ένα πρακτικό συμπαγές άρωμα. Όπως τα παραδοσιακά αρώματα σε γυάλινα μπουκάλια, τα συμπαγή αρώματα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα συναισθηματικών αρωμάτων και ακαταμάχητο σχέδιο. Η φυσική σύνθεση των στερεών αρωμάτων είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα : συνήθως δεν περιέχουν χημικές βαφές, συντηρητικά ή οινόπνευμα, και ως εκ τούτου είναι απαλά για το ευαίσθητο δέρμα. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες γυναίκες μπορεί να το βρουν λιγότερο έντονο.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στερεό άρωμα;

Τα στερεά αρώματα με κρεμώδη σύσταση συνήθως είναι σε μορφή ραβδιού, το οποίο απλά πρέπει να περάσει πάνω από το δέρμα σας στα σημεία παλμού (καρπός, λαιμός, λαιμόκοψη…). Μπορείτε επίσης να αρωματίσετε τις άκρες των μαλλιών σας με ένα συμπαγές άρωμα. Το πλεονέκτημα των στερεών αρωμάτων είναι η μικρή συσκευασία και η ευκολία χρήσης, το μειονέκτημα είναι η μικρότερη αντοχή στη θερμότητα, η υγρασία και το μεγαλύτερο άνοιγμα. Αλλά αν επαναλάβετε την εφαρμογή μετά απο λίγες ώρες, τα στερεά αρώματα θα σας εξυπηρετούν πάντα τέλεια.

Μάρκες που παράγουν στερεά αρώματα

Τα στερέα αρώματα κυκλοφορούν στην αγορά, για παράδειγμα, από τη γαλλική μάρκα L'Occitane en Provence, με συντομογραφία L'Occitane, η οποία είναι επίσης γνωστή για τα καλλυντικά του δέρματος και σώματος, βασισμένα πάντα σε φυσικά συστατικά. Οι υφές και τα αρώματα των καλλυντικών L'Occitane εμπνέουν τον μεσογειακό τρόπο ζωής. Τα συμπαγή αρώματα των εμπορικών μαρκών Dermacol ή Chloé είναι επίσης δημοφιλή. Σε συμπαγή μορφή (δαχτυλίδι) υπάρχει και το δημοφιλές άρωμα Daisy από το brand Marc Jacobs. Φυσικά δεν του λείπουν οι εμβληματικές μαργαρίτες…

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest