Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Βουρτσάκια καθαρισμού προσώπου

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Βουρτσάκια καθαρισμού προσώπου

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα αποτελεσματικό βουρτσάκι καθαρισμού! Εξαιρετικό βοήθημα που θα συμπληρώσει τα προϊόντα καθαρισμού του δέρματος σας - πίλινγκ, τζελ καθαρισμού, κρέμες, λοσιόν, γάλατα, σαπούνια, αφρούς και μικκυλιακά νερά. Με τη βοήθεια της βούρτσας ή του μαξιλαριού καθαρισμού θα πετύχετε τον απόλυτο καθαρισμό του δέρματος όπως σε ένα σαλόνι ομορφιάς. Αυτό το έξυπνο εργαλείο αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, το μακιγιάζ και καθαρίζει βαθια το δέρμα αφήνοντας το λαμπερό, νεανικό και κυρίως υγιές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο καθαρισμού

Στην αγορά υπάρχουν βουρτσάκια καθαρισμού με δονούμενη κεφαλή ή βουρτσάκια σιλικόνης , που χρησιμοποιούν ηχητικούς παλμούς για να καθαρίσουν καλά το δέρμα. Η Clinique είναι μια από τις καλύτερες μάρκες που παράγουν βουρτσάκια καθαρισμού. Οι αισθητικοί συνιστούν τη χρήση βουρτσών καθαρισμού στο σπίτι δύο φορές την εβδομάδα για δύο λεπτά, μετά από βασικό ντεμακιγιάζ δέρματος με κατάλληλο καλλυντικό προϊόν. Εάν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα ή δέρμα με έντονη ακμή, μην χρησιμοποιείτε βουρτσάκι καθαρισμού ή χρησιμοποιήστε ένα μοντέλο με λεπτές τρίχες.

Πώς να φροντίσετε αυτό το καλλυντικό προϊόν

Η κεφαλή της βούρτσας καθαρισμού πρέπει να απολυμαίνεται μετά τη χρήση , και πρέπει να αντικαθίσταται περίπου μία φορά κάθε τρίμηνο. Ξέρατε ότι άρεσε και στους άντρες αυτό το καλλυντικό εργαλείο; Μετά τον καθαρισμό με βούρτσα, το δέρμα είναι λείο , όμορφα περιποιημένο και λαμπερό απο υγεία.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest