Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Αξεσουάρ ομορφιάς

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αξεσουάρ ομορφιάς

Από την αρχαιότητα, οι γυναίκες θέλουν να ομορφαίνουν τον εαυτό τους - να τονίζουν ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και να κρύβουν τις ατέλειες. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται διάφορα φυσικά υλικά, χρώματα, κοσμήματα και συμβολισμοί, οι οποίοι μπορεί να είναι θρησκευτικοί ή προστατευτικοί. Σήμερα, ο σκόπιμος στολισμός των γυναικών διευκολύνεται σημαντικά από τα έτοιμα διακοσμητικά αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας.

Επιλογές διακοσμητικών αξεσουάρ

Ειδικά την ώρα των χορών, των καρναβαλιών και των φεστιβάλ αναζητήστε λαμπερούς κρυστάλλους για να κολλήσετε στο πρόσωπο, το σώμα και τα νύχια που το μόνο που χρειάζεται είναι να αφαιρεθούν από το φύλλο και να κολληθούν στο σωστό σημείο. Η ποικιλία μεγεθών στα κρύσταλλα επιτρέπει ποικίλα σχέδια. Θα σας αρέσει επίσης η ευχρηστία αυτών των όμορφων διακοσμητικών αξεσουάρ.

Μια άλλη συνηθισμένη επιλογή διακόσμησης είναι ένα προσωρινό τατουάζ στο σώμα. Και πάλι, η εφαρμογή του είναι πανεύκολη: αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και εφαρμόστε το τατουάζ στην επιθυμητή περιοχή. Το δέρμα πρέπει να είναι στεγνό για να κολλήσει καλά. Μόλις κολλήσει, βρέξτε το με λίγο νερό ή με ένα εμποτισμένο σφουγγάρι και κρατήστε το. Μόλις η προστατευτική μεμβράνη αρχίσει να γλιστράει, αφαιρέστε την και αφήστε το τατουάζ να στεγνώσει.

Αφήστε τη μοναδικότητά σας να λάμψει

Επιλέγοντας το σωστό αξεσουάρ θα τονίσετε τη γοητεία σας, την ατομικότητά σας και ακόμη και το ότι ανήκετε στη Φύση. Η φαντασία σας δεν έχει όρια, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αστραφτερά κρύσταλλα για να ολοκληρώσετε το χτένισμά σας για το χορό. Για μια άλλη περίσταση, μπορείτε να διακοσμήσετε τα βαμμένα νύχια σας με 3D αυτοκόλλητα... Και να απολαύσετε τα κομπλιμέντα στο πάρτι!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest