Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Χαρίστε στον εαυτό σας τις πλούσια καμπυλωτές βλεφαρίδες που μόνο ονειρευόσασταν χάρη στο πρακτικό και αποτελεσματικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων! Ειδικά αν οι βλεφαρίδες σας είναι πιο κοντές και πιο ίσιες. Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων χρησιμοποιείται πριν απο την εφαρμογή της μάσκαρας. Προσοχή, μπορεί να τραβήξετε τις βλεφαρίδες σας αν κάνετε το αντίθετο.

Τέλεια διαμορφωμένες βλεφαρίδες

Η χρήση του ψαλιδιού για βλεφαρίδες είναι πολύ εύκολη, πιάνετε τις βλεφαρίδες από την ρίζα πιέζετε ελαφρά για λίγα δευτερόλεπτα και το αποτέλεσμα είναι τέλεια διαμορφωμένες και ανασηκωμένες βλεφαρίδες, για την τελειότητα των οποίων αρκεί η τελική εφαρμογή της μάσκαρα. Κάποιοι χρήστες συμβουλεύουν να ζεστάνετε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων με ένα πιστολάκι μαλλιών, να το δοκιμάσετε στο πίσω μέρος του χεριού σας και, στη συνέχεια, να πιάσετε τις βλεφαρίδες και να περιμένετε να κρυώσει. Το βλέμμα λέγεται ότι είναι πιο έντονο και διαρκεί περισσότερο. Παρεμπιπτόντως, τα πιο ακριβά ψαλιδάκια βλεφαρίδων έχουν ενσωματωμένα θερμαντικά στοιχεία.

Μάρκες που επικεντρώνονται στις όμορφες βλεφαρίδες

Οι δοκιμασμένες συσκευές για γυριστές βλεφαρίδες κατασκευάζονται από μάρκες όπως οι Sefiros, Tweezerman και Shiseido. Σχετίζονται άμεσα με τη μάσκαρα - αναζητήστε το ιδανικό μοντέλο για εσάς στη σχετική σειρά. Μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα με ένα εύχρηστο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες και μάσκαρα, για παράδειγμα από τις εταιρείες Max Factor, BOURJOIS Paris, Gabriella Salvete ή Maybelline. Με καλλιτεχνικά ανασηκωμένες και τονισμένες βλεφαρίδες, μπορείτε εύκολα να παίξετε το παιχνίδι της αποπλάνησης...

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest