Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Απωθητικά

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Απωθητικά

Τα απωθητικά είναι ισχυρά προϊόντα που προστατεύουν το δέρμα απο τα τσιμπούρια, τα κουνούπια, τα ακάρεα και άλλα ενοχλητικά παράσιτα. Λειτουργούν χάρη σε ισχυρές αρωματικές ουσίες, οι οποίες έχουν απωθητική δράση σε αυτούς τους οργανισμούς. Τα απωθητικά σε μορφή σπρέι είναι ιδιαίτερα δημοφιλή επειδή εφαρμόζονται γρήγορα και εύκολα.

Βγείτε βόλτα και μην ανησυχείτε για τα τσιμπήματα

Με προσεκτικά επιλεγμένα απωθητικά από την προσφορά μας, θα απολαύσετε τη διαμονή σας στην παιδική χαρά, στο πάρκο , στο δάσος, στον κήπο, κατά τη διάρκεια αθλημάτων, βραδινών μπάρμπεκιου ή σε ένα ταξίδι χωρίς να ανησυχείτε για τα τσιμπήματα εντόμων. Εάν σχεδιάζετε μια υπαίθρια εκδρομή, φροντίστε να προμηθευτείτε με ένα αδιάβροχο αποθητικό.

Τι μπορούν να κάνουν τα σύγχρονα απωθητικά;

Φροντίστει την οικογένειά σας με το εξαιρετικό Predator 3D απωθητικό, το οποίο θα σας προστατεύσει από τα κουνούπια, τα τσιμπούρια, τις μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα. Τα κουνούπια εξαλείφονται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους. Απλώς ψεκάστε γύρω, μέσα και έξω στο χώρο, και περιμένετε να εξατμιστεί . Το απαλά αρωματισμένο σπρέι απωθητικό Predator XXL, σχεδιασμένο για παιδιά άνω των 2 ετών και άτομα με ευαίσθητο δέρμα θα το βρείτε επίσης στο e-shop μας. Εφαρμόζεται στο δέρμα ή τα ρούχα από απόσταση 15 έως 20 cm και λειτουργεί για τουλάχιστον 5 ώρες. Η μάρκα Predator παράγει επίσης ένα απωθητικό με βάση φυσικά αιθέρια έλαια ή αδιάβροχο απωθητικό, εμποτίζοντας επίσης ρούχα, παπούτσια, την σκηνή, τους υπνόσακους, τις κουνουπιέρες, κλπ Θα παραμείνει επάνω στις επιφάνειες αυτές έως 28 ημέρες . Τα σπρέι είναι βολικά και μπορείτε να τα μεταφέρετε στην τσάντα σας και να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Τα απωθητικά είναι μια ισχυρή προστασία από κρότωνες, κουνούπια, ακάρεα και άλλα δυσάρεστα έντομα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest