Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Προϊόντα πεντικιούρ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Προϊόντα πεντικιούρ

Η φροντίδα των ποδιών που ονομάζεται πεντικιούρ δυστυχώς συχνά παραμελείται. Ωστόσο, το να κρύψετε τις σκληρές φτέρνες, τους κάλους και τα προβληματικά νύχια με κάλτσες δεν αποδίδει - εγκυμονεί κίνδυνος για την υγεία στο μέλλον . Εκτός από τα επαγγελματικά πεντικιούρ στο κομμωτήριο, πολλά μπορούν να γίνουν στο σπίτι, με τη βοήθεια ειδικών καλλυντικών, εύχρηστων συσκευών και βοηθημάτων. Είναι απαραίτητο να αφαιρείτε συνεχώς το ξηρό δέρμα από τις φτέρνες, για παράδειγμα με μια ελαφρόπετρα, να ενυδατώνετε τα πόδια και να κόβετε τα νύχια ίσια. Όταν πλησιάσει το καλοκαίρι και θέλετε να φορέσετε τα αγαπημένα σας ανοιχτά παπούτσια θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα χαρείτε να δείξετε τα βελούδινα πόδια σας .

Πεντικιούρ στο σπίτι - απαραίτητη προσθήκη στη φροντίδα των ποδιών

Στον τομέα της περιποίησης ποδιών, διαθέτουμε εργαλεία για την αφαίρεση σκληρυμένου δέρματος και προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να ομορφαίνουν τα νύχια των ποδιών. Μπορείτε εύκολα να τα εμπιστευτείτε για θεραπείες που οδηγούν σε μια ελκυστική εμφάνιση των ποδιών. Κάντε τα πόδια σας να ξεχωρίζουν χάρη στο σπιτικό πεντικιούρ!

Συμβουλές για προϊόντα περιποίησης ποδιών

Εύχρηστα εργαλεία πεντικιούρ παρέχονται στην τσεχο-ιταλική μάρκα Gabriella Salvete. Για παράδειγμα, η λίμα διπλής όψης για βρεγμένες φτέρνες είναι αρκετά δημοφιλής. Το μεταλλικό της μέρος αφαιρεί το σκληρυμένο δέρμα, η άλλη πλευρά με μια κλασική λεπτή λίμα το μαλακώνει και το λειαίνει. Στη συλλογή μας θα βρείτε διάφορες λίμες, χρωματιστες ελαφρόπετρες και ένα εργαλεία για αφαίρεση των κάλων και άλλα. Μπορείτε να προσθέσετε το στέμμα της ομορφιάς στα νύχια και στα περιποιημένα πόδια σας με ταα εξαιρετικά βερνίκια νυχιών Gabriella Salvete. Και ο «μάγος των νυχιών» είναι η παραδοσιακή αμερικανική μάρκα Sally Hansen..

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest