Υπερηχητικές οδοντόβουρτσες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Υπερηχητικές οδοντόβουρτσες

Η οδοντόβουρτσα με υπερήχους είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρικό εργαλείο στοματικής φροντίδας που χρησιμοποιεί ηχητικές δονήσεις υψηλής συχνότητας για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Ξεχάστε τις τυπικές κινήσεις μιας χειροκίνητης οδοντόβουρτσας - η οδοντόβουρτσα υπερήχων ελέγχει όλα όσα χρειάζεστε. Απλά περάστε την πάνω από τα δόντια σας και αυτή θα φροντίσει μόνη της για όλα. Οι υπερηχητικές οδοντόβουρτσες απομακρύνουν την πέτρα και τα υπολείμματα τροφών πολύ πιο αποτελεσματικά - όλα αυτά για την απόλυτη στοματική σας άνεση.

Χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα υπερήχων

Οι οδοντόβουρτσες με υπερήχους λειτουργούν συνήθως με μπαταρία ή έχουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Πριν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι επαρκώς φορτισμένη ή ότι διαθέτει νέες μπαταρίες. Στη συνέχεια, εφαρμόστε οδοντόκρεμα, κατά προτίμηση με φθόριο, για καλύτερη προστασία από την τερηδόνα. Στη συνέχεια κρατήστε την οδοντόβουρτσα σε γωνία 45 μοιρών προς την επιφάνεια των δοντιών σας και μετακινήστε την αργά στα δόντια σας. Η υπερηχητική οδοντόβουρτσα κάνει χιλιάδες μικροδονήσεις ανά δευτερόλεπτο που απομακρύνουν σχολαστικά τη βρωμιά και την πλάκα από τα δόντια σας. Ωστόσο, πρέπει να καθαρίζετε κάθε δόντι για αρκετή ώρα. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στην οδοντόβουρτσα - αυτή θα κάνει τη δουλειά για εσάς. Για να διατηρείτε τον απαιτούμενο χρόνο καθαρισμού, οι οδοντόβουρτσες υπερήχων διαθέτουν ενσωματωμένους χρονοδιακόπτες. Όταν τελειώσετε το βούρτσισμα, ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό.

Χρήσιμο εργαλείο για αποτελεσματική στοματική υγιεινή

Είναι εύκολο να ενσωματώσετε μια οδοντόβουρτσα υπερήχων στην καθημερινή σας ρουτίνα. Η σωστή χρήση αυτού του εργαλείου είναι ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση καθαρών και υγιών δοντιών και ούλων. Φροντίστε να αντικαθιστάτε τακτικά την κεφαλή της οδοντόβουρτσας σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα. Παρόλο που η οδοντόβουρτσα υπερήχων είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, φροντίστε να κάνετε περιοδικές επισκέψεις στον οδοντίατρό σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest