Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Προϊόντα υγείας

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Προϊόντα υγείας

Τα προϊόντα υγείας υποστηρίζουν τη συνολική ζωτικότητα και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από την προσωπικότητα. Μαζί με την καλλυντική φροντίδα και τη χρήση επιλεγμένων αρωμάτων, αποτελούν ένα αναπόσπαστο τρίο για την καθημερινή σας ευεξία, αυτοπεποίθηση και απόδοση. Υπάρχουν γυναικεία, ανδρικά και παιδικά προϊόντα υγείας.

Γεμίστε ενέργειά με δώρα της φύσης

Μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα κατά της κούρασης που βοηθούν στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, εναρμονίζουν τον θυρεοειδή αδένα και τον μεταβολισμό, βελτιώνουν την ψυχική και σωματική κατάσταση. Άλλα προϊόντα συμβάλλουν στη συμπλήρωση βιταμινών και μετάλλων, στην πρόληψη του διαβήτη, των καρδιαγγειακών παθήσεων και στη βελτίωση του μεταβολισμού. Η μάρκα Allnature, για παράδειγμα, προμηθεύει την αγορά με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας. Απολαμβάνετε επίσης χυμούς αλόης και άλλα προϊόντα LR Health & Beauty. Και οι δύο εταιρείες αναζητούν το καλύτερο της φύσης και βασίζονται στην υψηλή ποιότητα.

Συμβουλές υγείας

Τα αποδεδειγμένα προϊόντα για την υγεία περιλαμβάνουν τον ΒΙΟ Χυμό Σημύδας (Ελιξίριο Σημύδας) της Weleda , ο οποίος καθαρίζει φυσικά το σώμα με την έκπλυση διαφόρων ιζημάτων από το σώμα. Θεραπεύει σταδιακά το δέρμα και είναι έτσι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στα καλλυντικά του δέρματος. Ένα αναγνωρισμένο συμπλήρωμα υγείας για εξωτερική και εσωτερική χρήση είναι επίσης το λάδι καρύδας, όπως το Sefiros Coconut Oil ή Allnature Premium Bio Coconut Oil. Η κυρία Τερέζα έγραψε γι 'αυτόν σε μια κριτική: «Δοκιμασμένο στο σώμα . Πολύ ικανοποιημένη το προτείνω"

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest