Αρωματικά κεριά

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικά κεριά

Στις μέρες μας, αν θέλετε το σπίτι ή το γραφείο σας να μυρίζει όμορφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους αρωμάτων. Ένα από αυτά είναι τα αρωματικά κεριά - αιθέρια έλαια σε στερεή μορφή φτιαγμένα από τα καλύτερα συστατικά και φυσικά αρωματικά εκχυλίσματα. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αρωματική λάμπα.

Τα πάντα για το αρωματικό κερί: λειτουργία, καύση και συντήρηση

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας αρώματα - μπορείτε να αναμίξετε κομμάτια διαφορετικών κεριών που έχουν ευχάριστη επίδραση στις αισθήσεις σας τοποθετώντας τα στο επάνω μπολ της αρωματικής λάμπας. Τοποθετήστε ένα κεράκι στο κάτω μέρος του, αρκετά μακριά από το αρωματικό κερί και ανάψτε το. Το θερμαινόμενο κερί αρχίζει να εκπέμπει το άρωμά του στον αέρα. Όπως τα αρώματα, έτσι και τα αρωματικά κεριά χωρίζονται επίσης υπό όρους σε τρία στρώματα - κεφάλι, καρδιά και βάση. Με αρωματικά κεριά το σπίτι, το γραφείο ή η βίλα σας θα μυρίζει υπέροχα για πολύ καιρό. Σε μικρότερους χώρους, το αρωματικό κερί μυρίζει για εβδομάδες.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το υπόλοιπο του κεριού για την επόμενη φορά, βάλτε την αρωματική λάμπα στο ψυγείο για λίγα λεπτά. Αφού την αφαιρέσετε, χρησιμοποιήστε προσεκτικά ένα μαχαίρι για να ξεφλουδίσετε τα υπολείμματα κεριού από τη λάμπα και να την αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση. Τα αρωματικά κεριά, όπως και τα αρώματα, μπορούν να αποθηκευτούν, για παράδειγμα, σε κουτί χωρίς να αποδέχονται το ένα το άρωμα του άλλου.

Αρωματικά κεριά με τις καλύτερες πωλήσεις: Yankee Candle

Τα αρωματικά κεριά της θρυλικής αμερικανικής μάρκας Yankee Candle, γνωστά κυρίως για τα αρωματικά κεριά σε διάφορα μεγέθη, έχουν γίνει επιτυχία για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Οι ειδικοί προτείνουν να χωρίσετε το Yankee Candle σε 4 ή περισσότερα μέρη και να τα χρησιμοποιήσετε σταδιακά στην αρωματική λάμπα. Στη συνέχεια, το δωμάτιο θα μυρίζει υπέροχα για πάνω από 8 ώρες, κάτι που εγγυάται ο κατασκευαστής.

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά αρωματικά κεριά για να δημιουργήσετε μοναδικές συνθέσεις αρωμάτων για το σπίτι ή το γραφείο. Μεταξύ των πιο δημοφιλών είναι οι Yankee Candle Fluffy Towels. Η κεφαλή αυτού του αρώματος περιέχει λεμόνι, περγαμόντο και μήλο, η καρδιά λεβάντα, ροδάκινο, κρίνο της κοιλάδας, γαρίφαλο, άνθη πορτοκαλιάς, φύλλο βιολέτας και γεράνι και η βάση σανταλόξυλο, ίριδα και μόσχος. Οι σειρές Icy Blue Spruce, All Is Bright και Dried Lavender & Oak είναι επίσης πολύ δημοφιλείς στους καταναλωτές.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest