Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Συμφωνα με την ηλικια

Αναρροφητήρες για ρινικές εκκρίσεις

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αναρροφητήρες για ρινικές εκκρίσεις

Έχετε ένα μωρό ή νήπιο στο σπίτι που δεν έχει μάθει να φυσάει μόνο του τη μύτη του; Διευκολύνετε την αναπνοή τους σε περίπτωση κρυολογήματος, γρίπης ή άλλων αναπνευστικών ασθενειών με τον κατάλληλο αναρροφητήρα βλέννας. Με αυτό το εύχρηστο gadget, μπορείτε επίσης να αποτρέψετε επιπλοκές που σχετίζονται με τα παιδικά κρυολογήματα, όπως επώδυνες μολύνσεις των αυτιών.

Η αναρρόφηση βλέννας σε ένα μικρό παιδί είναι πλέον εύκολη και ασφαλής

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αναρροφητήρων βλέννας στην αγορά. Οι χειροκίνητοι είναι συνήθως μικρότεροι και ευκολότεροι στη χρήση, ενώ οι ηλεκτρικοί έχουν περισσότερες δυνατότητες, τείνουν να είναι μεγαλύτεροι και ακριβότεροι. Η χρήση ενός χειροκίνητου αναρροφητήρα βλέννας από σιλικόνη (χωρίς BPA) είναι σχετικά εύκολη. Αρχικά, πρέπει να καθαρίσετε καλά τόσο την αντλία όσο και το εξάρτημα που εισάγεται στη μύτη του μωρού. Στη συνέχεια, η πραγματική αναρρόφηση εξαρτάται από τον τύπο της αντλίας. Ο ενήλικας είτε πιέζει το μπαλόνι είτε βοηθά το παιδί να αφαιρέσει τη συσσωρευμένη βλέννα ρουφώντας από το στόμα, μέσω του άλλου άκρου της βεντούζας. Είναι σημαντικό να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες και να αλλάζονται τα εξαρτήματα κάθε φορά για να αποφεύγεται η μετάδοση της μόλυνσης.

Χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση ενός σύγχρονου ρινικού αποφρακτήρας

Πριν από τη διαδικασία, πλύνετε τη μύτη και το πρόσωπο του μωρού με ζεστό νερό. Μετά την αναρρόφηση της βλέννας, καθαρίστε και απολυμάνετε αμέσως την αναρρόφηση. Με μια χειροκίνητη αντλία, προσέξτε να μην περάσει πολλή βλέννα στο στόμα του μωρού σας. Είναι σημαντικό να αναρροφάτε σταδιακά, ώστε το μωρό σας να αισθάνεται άνετα. Θυμηθείτε να προσφέρετε στο μωρό σας ένα ποτό ή να το θηλάσετε μετά την αναρρόφηση, γεγονός που θα ενθαρρύνει την απελευθέρωση της υπολειπόμενης βλέννας από τη μύτη και το στόμα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest