Αρωματικά νερά για υφάσματα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικά νερά για υφάσματα

Το αρωματικό νερό για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που έρχεται συνήθως σε μπουκάλι ψεκασμού, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει γρήγορα και αποτελεσματικά ρούχα, σεντόνια, κουρτίνες, καναπέδες, χαλιά, τσάντες, αποσκευές και παπούτσια. Εκτός από το να αναζωογονεί και να αρωματίζει όλους τους τύπους υφασμάτων, μπορεί επίσης να απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές. Χαρίστε στον εαυτό σας μια ευχάριστη μυρωδιά ακόμα και στο εσωτερικό του σπιτιού σας ή αφού ανοίξετε τη βαλίτσα σας όταν είστε στις διακοπές! Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας με το αρωματικό νερό για υφάσματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ειδικό άρωμα σε υφάσματα

Το έντονο άρωμα εφαρμόζεται στα υφάσματα συνήθως με ψεκασμό από απόσταση 30 cm. Όταν το χρησιμοποιείται, προστατεύστε τα μάτια και κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά ή ζώα. Ξεπλύνετε τα μάτια που έχουν προσβληθεί κατά λάθος με νερό και συμβουλευτείτε γιατρό εάν το αρωματικό νερό καταποθεί κατά λάθος.

Επωνυμίες που παράγουν αρωματικό νερό για υφάσματα

Τα αρωματικά νερά για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, με βάση το νερό και τα αιθέρια έλαια, παράγονται από την ιταλική μάρκα Nasoterapia, γνωστή και στη γκάμα των οικιακών αρωμάτων. Το γυναικείο αρωματικό νερό Prada Infusion D'Iris με floral-μοσχάτο-ξυλώδηw άρωμα έχει επίσης την «αδερφή» του με τη μορφή ενός αρώματος που διαπερνά όλα τα υφάσματα. Η θρυλική ιταλική μάρκα Prada δημιουργεί πολυτελή μόδα και αξεσουάρ από το 1913. Έχει επίσης εμφανιστεί στις ταινίες The Devil Wears Prada, The Real Blonde ή στη σειρά Sex and the city και Friends. Η Prada, η αγαπημένη μάρκα των σταρ του Hollywood, φέρνει συνεχώς νέα γεμάτα φαντασία αρώματα και αρωματικά χώρου και υφασμάτων, τα οποία θα εκτιμηθούν ακόμη και από τους «μεγαλογνώστες των αρωμάτων».

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest