Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Βαμβακερές μπατονέτες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Βαμβακερές μπατονέτες

Οι μπατονέτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των νοικοκυριών σε όλο τον κόσμο. Χρησιμεύουν ως πρακτικά βοηθήματα μίας χρήσης για την καθημερινή υγιεινή των αυτιών και της μύτης, ιδίως για τα παιδιά από τη νεογέννητη ηλικία. Ωστόσο, κερδίζουν επίσης πόντους κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ ή την εφαρμογή διαφόρων καλλυντικών προϊόντων. Και πού και πού, οι δημιουργοί και οι αυτοσχεδιαστές φτάνουν επίσης γι' αυτά. Όπως βλέπετε, ακόμη και μικρά πράγματα όπως οι μπατονέτες μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία και την ευεξία.

Είναι οι μπατονέτες ασφαλείς;

Ακόμα και όταν φροντίζετε ένα νεογέννητο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ειδικές μπατονέτες των οποίων το ανατομικό σχήμα εμποδίζει την πολύ βαθιά εισαγωγή τους. Αυτές οι μπατονέτες είναι σχεδιασμένες για να καθαρίζουν τέλεια τα αυτιά και τη μύτη του μωρού σας χωρίς κίνδυνο ζημιάς. Επίσης, με μια φόρμουλα κατασκευασμένη από 100% φυσικά υλικά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε την ασφαλέστερη και πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για το μωρό σας. Ωστόσο, προσέξτε να κρατάτε πάντα τις μπατονέτες μακριά από τα μικρά παιδιά.

Η σωστή διαδικασία για τον καθαρισμό των αυτιών του μωρού

Οι γονείς μερικές φορές στρεσάρονται για την ευθραυστότητα του μικρού σώματος ενός μωρού. Όμως το μικρό σας είναι πιο ανθεκτικό από ό,τι νομίζετε. Επίσης, η υγιεινή με τη βοήθεια μπατονέτας θα γίνει σύντομα ρουτίνα. Πώς να το κάνετε; Πάρτε μια μπατονέτα, τοποθετήστε την απαλά σε καθαρό νερό ή σε ένα ειδικό διάλυμα καθαρισμού και εισάγετε την απαλά στο αυτί του μωρού. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι απαλές και ήπιες, ώστε να μην τραυματιστεί το τύμπανο του αυτιού. Και στη συνέχεια πρέπει απλώς να καθαρίσετε απαλά τυχόν υπολείμματα καταλοίπων ή βρωμιάς στο λοβό του αυτιού. Εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest