Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Εσώρουχα μητρότητας

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Εσώρουχα μητρότητας

Το να φέρεις ένα νέο μωρό στον κόσμο και στη συνέχεια να το μεγαλώνεις θα δώσει στη μητέρα πολλή δουλειά. Για να κάνετε τις πρώτες μέρες και εβδομάδες μετά τη γέννα όσο το δυνατόν πιο καλές, πρέπει να περιποιηθείτε το σώμα σας. Ανακαλύψτε τα οφέλη των εσώρουχων μετά τον τοκετό! Θα σας προσφέρουν άνεση, προστασία από μολύνσεις, εύκολη υγιεινή και υποστήριξη στη διαδικασία επούλωσης. Με λίγα λόγια, θα σας βοηθήσουν να αναρώσετε μετά τον τοκετό. Επιπλέον, είναι κομψά και μοντέρνα, οπότε δε θα χρειαστεί να θυσιάσετε την εμφάνισή σας για την άνεση.

Ειδικά εσώρουχα που θα εκτιμήσει κάθε γυναίκα στους έξι μήνες του τοκετού

Τα εσώρουχα μίας χρήσης ή ακόμα και τα πλενόμενα εσώρουχα μετά τον τοκετό είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν ερεθίζουν και επιτρέπουν στον αέρα να ρέει ελεύθερα. Έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται εύκολα και χρησιμεύουν ως υποκατάστατο των παραδοσιακών εσωρούχων. Τα εσώρουχα για μετά τον τοκετό εφαρμόζουν άνετα στο σώμα, βοηθούν να διατηρείται το επίθεμα τοκετού στη σωστή θέση και διαθέτουν μαλακές ελαστικές ταινίες που δεν τσιμπάνε στη μέση και τη βουβωνική περιοχή. Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και συνήθως διατίθενται σε συσκευασία πολλών τεμαχίων.

Εσώρουχα για μετά τον τοκετό - ένα must have για ένα πιο ήρεμο και ασφαλές εξάμηνο

Ορισμένα εσώρουχα για την επιλόχεια περίοδο μπορούν να είναι εμποτισμένα με φυσικά συστατικά με αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες. Χάρη σε αυτά, μπορούν να υποστηρίξουν τη διαδικασία επούλωσης των ευαίσθητων γυναικείων ημερών κατά την περίοδο των έξι εβδομάδων. Όποιο μοντέλο και αν επιλέξετε, θα σας παρέχει πάντα υψηλό επίπεδο προστασίας. Μη διστάζετε - με αυτό το ειδικό εσώρουχο θα περάσετε τη δύσκολη φάση της λοχείας με μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία, άνεση και αυτοπεποίθηση.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest