Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Σερβιέτες για εγκυμονούσες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Σερβιέτες για εγκυμονούσες

Η περίοδος μετά τον τοκετό είναι πολύ δύσκολη και γεμάτη αλλαγές για τις γυναίκες. Εκτός από πολλή αγάπη και ευτυχία, οι νέες μητέρες μπορεί να αντιμετωπίσουν και άλλες προκλήσεις, όπως θέματα υγιεινής και αιμορραγία. Ευτυχώς, υπάρχουν ειδικές σερβιέτες μητρότητας που μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση των πάντων για απόλυτη ευεξία.

Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα την υψηλή απορροφητικότητα και την προστασία από τις μολύνσεις

Οι σερβιέτες μητρότητας είναι κατασκευασμένες από υλικά που έχουν υψηλή απορροφητικότητα, ώστε να μπορούν να απορροφούν γρήγορα μεγάλες ποσότητες υγρών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια της περιόδου μετά τον τοκετό, που χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη απώλεια αίματος και σωματικών υγρών. Έχουν επίσης σχεδιαστεί για να προστατεύουν τη γυναίκα από τις λοιμώξεις. Έχουν αντιβακτηριακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες που βοηθούν στην αντίσταση στις λοιμώξεις, έναν επίφοβο κίνδυνο της περιόδου μετά τον τοκετό.

Θα εκτιμήσετε επίσης την άνεση και την ευκολία χρήσης των επιθεμάτων λοχείας

Τα επιθέματα λοχείας είναι επίσης κατασκευασμένα με γνώμονα την άνεση και την προστασία του ευαίσθητου δέρματος της γυναίκας. Χάρη στην απαλότητα, την άνεση και την υψηλή απορρόφησή τους, μια γυναίκα μπορεί ακόμα και αμέσως μετά τον τοκετό να βιώσει τις πολύτιμες στιγμές της γνωριμίας με το μωρό της χωρίς περισπασμούς. Τα ειδικά επιθέματα για μετά τον τοκετό διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να επιλέξει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Επιπλέον, είναι εύχρηστα και διατίθενται σε διάφορα σχέδια για να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των γυναικών. Μπορείτε κι εσείς να βασιστείτε στις σερβιέτες μητρότητας για να σας παρέχουν άνεση, να προάγουν την υγιεινή και να βοηθήσουν τη διαδικασία επούλωσης μετά τον τοκετό να προχωρήσει γρηγορότερα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest