Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Επιθέματα για θηλάζουσες μητέρες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Επιθέματα για θηλάζουσες μητέρες

Κατά τη διάρκεια του θηλασμού, δημιουργείται ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ μητέρας και παιδιού που διαρκεί μια ζωή. Η μητέρα νιώθει αγάπη και θαυμασμό για το μικρό πλάσμα καθώς προσπαθεί να βρει το δρόμο για το πρώτο του γεύμα. Ωστόσο, η όλη διαδικασία του θηλασμού θα πρέπει να είναι ευχάριστη για τη μητέρα και από άποψη υγιεινής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν αναπτυχθεί απορροφητικά επιθέματα για τις μητέρες που θηλάζουν. Θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε στεγνή και φρέσκια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ιδίως κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας ή της καλοκαιρινής ζέστης.

Ένα πρακτικό και σημαντικό βοήθημα για τις μητέρες που θηλάζουν

Τα διακριτικά επιθέματα εμποδίζουν τη διαρροή γάλακτος μέσα από το σουτιέν. Είναι απαραίτητα, ιδίων κατά τις πρώτες εβδομάδες και μήνες του θηλασμού, πριν σταθεροποιηθεί η παραγωγή και η χρήση του μητρικού γάλακτος. Τα σύγχρονα επιθέματα μιας χρήσης για το σουτιέν είναι μαλακά και απαλά, με γέμιση τζελ και αυτοκόλλητες ταινίες για να διατηρούνται στη θέση τους. Κάθε ζευγάρι είναι ατομικά τυλιγμένο και προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του στήθους. Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, τα επιθέματα από υποαλλεργικά υλικά, που έχουν χαρακτηριστεί ως ιατρικε΄ς συσκευές, είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Να θυμάστε ότι πρέπει να αλλάζετε τα επιθέματα μετά από κάθε θηλασμό. Εάν δεν το κάνετε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες οσμές ή ακόμη και σε μόλυνση. Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε πάντα αρκετά επιθέματα μιας χρήσης για σουτιέν στη διάθεσή σας.

Είναι καλύτερα τα επιθέματα μιας χρήσης για σουτιέν ή τα επιθέματα που πλένονται;

Τα επιθέματα στήθους ή μητρότητας κυκλοφορούν τόσο σε έκδοση μιας χρήσης όσο και πολλαπλών χρήσεων τα οποία μπορούν να πλυθούν. Ο τύπος των επιθεμάτων σουτιέν που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Τα μιας χρήσης είναι πιο υγιεινά, εύχρηστα, κατάλληλα για ταξίδια και προσωρινές ανάγκες, ενώ αυτά που πλένονται είναι οικονομικά και βιώσιμα μακράς διαρκείας. Όταν παίρνετε την απόφαση σας, σκεφτείτε αν έχετε χρόνο να πλένετε και να στεγνώνετε τα επιθέματα μετά απο κάθε χρήση, καθώς και να ελέγχετε προσεκτικά ότι είναι εντελώς στεγνά πριν τα τοποθετήσετε στο σουτιέν. Όποια βοηθήμαστα και αν επιλέξετε, απολαύστε κάθε θηλασμό, ο οποίος είναι μια υπέροχη συναισθηματική εμπειρία τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest