Δώρο με κάθε αγορά αρωμάτων Chloé.

Black Friday 2022

Φέτος, οι εκπτώσεις για τη Black Friday θα είναι καλύτερες από ποτέ στο Parfimo.gr. Σε ένα μέρος βρίσκονται μειωμένες τιμές των πρωτότυπων αρωμάτων και των επώνυμων καλλυντικών με πολλές ακόμη ειδικές προσφορές. Τώρα είναι η ώρα να αγοράσετε το άρωμα των ονείρων σας ή το καλλυντικό προϊόν με τεράστια έκπτωση ή να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Μη διστάσετε και ενταχθείτε στην καλύτερη ημέρα αγορών του έτους. Το Parfimo.gr σας περιμένει με τεράστιες εκπτώσεις.

Black Friday προσφορές

Πότε είναι η Black Friday 2022?

Φέτος, η Black Friday 2022 θα είναι στις 25 Νοεμβρίου 2022. Η ημερομηνία της εκστρατείας Black Friday αλλάζει κάθε χρόνο, συνήθως την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παραδοσιακά είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ή μεταξύ 23 και 29 Νοεμβρίου.

Τι είναι το Black Friday και γιατί είναι τόσο δημοφιλές;

Η Black Friday είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία σταδιακά κερδίζει δημοτικότητα σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης την Ελλάδα. Εκείνη την ημέρα, οι Αμερικανοί αγοράζουν χριστουγεννιάτικα δώρα και δεν ενοχλούνται να περιμένουν ώρες μπροστά σε μεγάλες ουρές για να μπορούν να αγοράσουν τις αγορές των ονείρων τους με μεγάλες εκπτώσεις. Η Black Friday είναι η ημέρα των τεράστιων πωλήσεων και των μεγάλων εκπτώσεων, είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα αγορών του έτους. Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία, έρχεται πάντα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, φέτος πέφτει στις 25 Νοεμβρίου.

Ιστορία της Black Friday

Στις Ηνωμένες Πολιτείες τα χριστουγεννιάτικα ψώνια ξεκινούν αμέσως μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.  Ο όρος «Black Friday» άρχισε να εξαπλώνεται ευρέως στα μέσα του περασμένου αιώνα.
Το επίθετο "μαύρο" είχε πάντα μια αρνητική σημασία και σχετίζεται με διάφορες καταστροφές.
Η Black Friday συνδέθηκε αρχικά με μια σημαντική πτώση της τιμής του χρυσού τον 19ο αιώνα, καθώς και την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης το 1929.
Για πρώτη φορά, ο όρος «Black Friday» άρχισε να χρησιμοποιείται από αστυνομικούς στη Φιλαδέλφεια. Χιλιάδες πλήθη τουριστών και αγοραστών έρχονται την επόμενη μέρα των Ευχαριστιών, δημιουργώντας χάος και συμφόρηση, ενώ η αστυνομία εργάζεται υπερωρίες για τον έλεγχο του πλήθους. Σταδιακά, οι λιανοπωλητές άρχισαν να συσχετίζονται σήμερα με σημαντικές πωλήσεις.
Τα καταστήματα των ΗΠΑ αναφέρουν κέρδη σε μαύρο και απώλειες με κόκκινο χρώμα. Μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, παρατηρούν ότι οι καταναλωτές αγοράζουν πολλά προϊόντα με έκπτωση για την προετοιμασία των διακοπών. Πολλοί έμποροι εργάζονται με ζημία, αλλά μετά από αυτήν την ημέρα δημιουργούν τεράστια κέρδη.

Black Friday στην Ελλάδα

Από τις αρχές του 21ου αιώνα έγιναν προσπάθειες από τους λιανοπωλητές με προέλευση τις Ηνωμένες Πολιτείες να εισαγάγουν τη "Black Friday" σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα η πρακτική εισήχθη για πρώτη φορά το 2015 ενώ από το 2016 άρχισαν να την εφαρμόζουν όλο και περισσότερες εταιρείες. Στη χώρα μας, κάθε έλληνας ήδη γνωρίζει τι είναι η Black Friday, ακόμη και τα παιδιά. Στην Ελλάδα, η Black Friday είναι συνώνυμη με ευκαιρίες για χριστουγεννιάτικες αγορές με τεράστιες εκπτώσεις. Μερικοί προμηθευτές διαφημίζουν την καμπάνια Black Friday όλο το χρόνο, και αυτό χάνει κάπως το πραγματικό νόημα της καμπάνιας.

Στο Parfimo.gr, εκτός από τις ειδικές εβδομαδιαίες προσφορές μας, προετοιμάζουμε μόνο μία, πραγματική και εκπληκτική Black Friday. Αυτή τη μέρα προσφέρουμε εξαιρετικά πλεονεκτικές προσφορές - απίστευτες εκπτώσεις, τεράστιες προσφορές και προϊόντα με μοναδικά χαμηλές τιμές.

Μη χάσετε τη φετινή καμπάνια αγορών Black Friday στο Parfimo.gr. Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές εκπτώσεις στα πρωτότυπα αρώματα και τα επώνυμα καλλυντικά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Το Parfimo.gr καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, κάθε εβδομάδα προετοιμάζουμε για εσάς υπέροχες προσφορές και πολύ καλές εκπτώσεις σε αρώματα και καλλυντικά. Μην χάσετε τις Καυτές Προσφορές μας με μεγάλες εκπτώσεις.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: