Ξυλώδη αρώματα

Ξυλώδη αρώματα

Κάντε μια βόλτα στο δάσος και νιώστε το άρωμα του πεύκου, φορώντας ένα ζεστό ξυλώδες άρωμα. Θα νιώσετε τις φυσικές νότες των πεύκων, τις ξηρές ζεστές συμφωνίες και ακόμη και τη συγκεκριμένη μυρωδιά του καμένου ξύλου, το άρωμα του φλοιού και τις αρωματικές ρίζες. Η οικογένεια των ξυλώδη αρωμάτων αντικατοπτρίζει την ομορφιά και την καθαρότητα των αρωματικών ειδών δασικών δέντρων.

Η εντυπωσιακή γκάμα ξυλώδη νότες σε όλο τον όγκο και τον αριθμό τους όπως το γνωρίζουμε σήμερα, ανακαλύφθηκε από τους αρωματοποιούς αρκετά αργά. Η σύγχρονη τεχνολογία επέτρεψε την ανάπτυξη πολλών νέων συστατικών ξύλου που μπορούν να είναι ζεστά, καθώς και εξελιγμένα, μυστηριώδη και αισθησιακά. Το άρωμά τους άνοιξε χώρο για περισσότερη δημιουργικότητα σε αυτήν την προηγουμένως παραμελημένη κατηγορία.

Νότες:

Ζεστό σανταλόξυλο, ξηρός κέδρος και βετιβέρ, η αγαπημένη μυρωδιά της βελανιδιάς, πλούσια πεύκα και άλλα κωνοφόρα, καθώς και εξωτικά δάση, ξύλινες ρητίνες και αρωματικό πατσουλί.

Σε ποιον αρέσουν τα ξυλώδη αρώματα;

Τα ξυλώδη αρώματα είναι πιθανώς η πιο δημοφιλής κατηγορία αρωμάτων για άνδρες. Αναπτύσσεται συνεχώς όχι μόνο στα ανδρικά αρώματα, αλλά αναπτύσσεται αργά ακόμη και μεταξύ των γυναικείων αρωμάτων. Οι άντρες τα προτιμούν λόγω του κομψού αρώματος και της ικανότητάς τους να δημιουργούν μια αυτοπεποίθηση και κυρίαρχη ανδρική αύρα.

Η εισαγωγή φρέσκων εσπεριδοειδών παίζει σημαντικό ρόλο στα περισσότερα ξυλώδη αρώματα. Φωτίζει τους βαθιές αποχρώσεις του ξύλου και προσθέτει ένα άρωμα φρεσκάδας. Μερικά ξυλώδη αρώματα μπορεί επίσης να περιέχουν φρουτώδεις νότες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υποκατηγορίες ξυλωδών αρωμάτων, αλλά οι πιο επιθυμητές είναι οι καθαρές ξυλώδεις μυρωδιές με υπέροχες ξυλώδεις συμφωνίες στην καρδιά και τη βάση. Ποια είναι τα πιο προτιμώμενα ξυλώδη αρώματα;

Eau de Toilette 100 ml
61,60
ΕΚΠΤΩΣΗ 67 %  67 %
Eau de Toilette 100 ml
23,20
ΕΚΠΤΩΣΗ 60 %  60 %
Eau de Toilette 100 ml
6,40
ΕΚΠΤΩΣΗ 39 %  39 %
Eau de Parfum 90 ml
15,80
ΕΚΠΤΩΣΗ 13 %  13 %
Σετ δώρου
53,50
ΕΚΠΤΩΣΗ 54 %  54 %
Eau de Toilette 100 ml
27,30
ΕΚΠΤΩΣΗ 46 %  46 %
Eau de Parfum 80 ml
75,95
ΕΚΠΤΩΣΗ 7 %  7 %
Eau de Toilette 100 ml
14,55
ΕΚΠΤΩΣΗ 38 %  38 %
Eau de Toilette 90 ml
16,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 47 %  47 %
Eau de Toilette 50 ml
48,70
Eau de Toilette 100 ml
7,40
ΕΚΠΤΩΣΗ 10 %  10 %
Eau de Parfum 75 ml
69,35
ΕΚΠΤΩΣΗ 26 %  26 %
Σετ δώρου
13,65
ΕΚΠΤΩΣΗ 52 %  52 %
Eau de Toilette 100 ml
12,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 43 %  43 %
Eau de Parfum 30 ml
41,25
ΕΚΠΤΩΣΗ 49 %  49 %
Eau de Parfum 50 ml
52,50
Eau de Parfum 100 ml
18,45
ΕΚΠΤΩΣΗ 14 %  14 %
Eau de Toilette 100 ml TESTER
9,25
ΕΚΠΤΩΣΗ 27 %  27 %
Eau de Toilette 50 ml
29,30
ΕΚΠΤΩΣΗ 35 %  35 %
Σετ δώρου
28,10

Ξυλώδη αρώματα και οι υποκατηγορίες τους

Ξυλώδη-υδρόβια αρώματα

Στην αρχή θα νιώσετε φρέσκες και αφρώδεις αποχρώσεις της παραλία, στην καρδιά ή στη βάση και στη συνέχεια διάφορα ξυλώδη φυτά.

ΞΥΛΩΔΗ-ΥΔΡΟΒΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

 

Ξυλώδη-αρωματικά αρώματα

Πρόκειται κυρίως για μια αρσενική υποκατηγορία αρωμάτων, που συνδυάζει κυρίαρχες ξυλώδεις νότες και φρέσκα αρωματικά βότανα. Η αρωματική κεφαλή, που αποτελείται από πράσινα βότανα, συγχωνεύεται σταδιακά με την πλούσια και ζεστή βάση των αρωματικών δέντρων - σανταλόξυλο, κέδρος ή βετιβέρ.

ΞΥΛΩΔΗ-ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Ξυλώδη-chypre αρώματα

Τα παραδοσιακά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αρωμάτων ξύλου-chypre είναι τα δρύινα βρύα και το λάβδανο, σε συνδυασμό με αποχρώσεις ξύλου. Μπορεί να περιέχουν κεχριμπάρι, βετιβέρ, σανταλόξυλο ή ξύλο κέδρου. Έντονα, αισθησιακά και εκφραστικά αρσενικά αρώματα δημιουργούνται, ενώ μερικές φορές προσφέρονται και αρώματα ξύλου chypre unisex, τα οποία διαρκούν απίστευτα πολύ καιρό στο δέρμα.

ΞΥΛΩΔΗ-CHYPRE ΑΡΩΜΑΤΑ

Ξυλώδη-πικάντικα αρώματα

Τα δημοφιλή ξυλώδη-πικάντικα αρώματα περιέχουν έναν αρμονικό συνδυασμό ξύλου με αρωματικά μπαχαρικά όπως πικάντικο πιπέρι, σκελίδες, μοσχοκάρυδο και γλυκιά κανέλα.

ΞΥΛΩΔΗ-ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Ξυλώδη-άνθινα αρώματα

Ένα διαφορετικό μπουκέτο από ανθισμένα αρωματικά λουλούδια, που συντονίζονται με ζεστούς τόνους ξύλου. Τα στοιχεία λουλουδιών δίνουν συνήθως στην αρσενική κατηγορία αρώματος δόση θηλυκότητας.

ΞΥΛΩΔΗ-ΑΝΘΙΝΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Ξυλώδη-άνθινα-μόσχου αρώματα

Ο ευχάριστος συνδυασμός ξυλώδους και λουλουδένου τόνου γίνεται σταδιακά μια αισθησιακή βάση μόσχου.

ΞΥΛΩΔΗ-ΑΝΘΙΝΑ-ΜΟΣΧΟΥ ΑΡΩΜΑΤΑ

Ξυλώδη-ανατολίτικα αρώματα

Όταν συνδυάζετε τις παραδοσιακές ανατολίτικες νότες με ζεστές ξύλινες συμφωνίες ή ξηρό ξύλο, δημιουργείται ένα έντονο άρωμα, το οποίο είναι εξαιρετικά μακράς διαρκείας και θυμίζει την Ανατολή.

ΞΥΛΩΔΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Ξυλώδη-φρουτώδες αρώματα

Οι φρουτώδεις νότες ροδάκινων, δαμάσκηνων, νεκταρινιών και άλλων φρούτων μαλακώνουν το παραδοσιακό ξυλώδες άρωμα και του δίνουν μια αισθησιακή πινελιά.

ΞΥΛΩΔΗ-ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΑΡΩΜΑΤΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest