Δώρο JOOP! Le Bain Λοσιόν σώματος για κάθε παραγγελία από την μάρκα JOOP! πάνω από 10 €.

Calvin Klein CK Free Eau de Toilette για άνδρες

κατηγορία: Eau de Toilette
Χρόνος παράδοσης:
Σετ δώρων Calvin Klein CK Free Eau de Toilette αγοράστε επικερδώς στο σετ δώρου
Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσωρινά εξαντλημένες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις είναι διαθέσιμοι ξανά:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Νιώστε ελεύθεροι με το άρωμα Calvin Klein CK Free (Edt) και σας εγγυόμαστε ότι θα γίνει το δεύτερο δέρμα σας. Το ανατολίτικο άρωμα με τις ξύλινες συμφωνίες είναι αρμονικό, γοητευτικό και πολύ αρρενωπό χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Το CK Free είναι μια ιδανική προσθήκη σε ένα άτομο που είναι χαρισματικό, κομψό, δεν έχει όρια και κανόνες. Κυκλοφόρησε το 2009.

Ανατολίτικο άρωμα με νότες ξύλου

Είναι δυνατόν να περιγράψετε τον εαυτό σας μόνο με το άρωμα που χρησιμοποιείτε; Μπορείτε να λύσετε αυτό το μυστήριο με τη μυστηριώδη σύνθεση, η οποία ξεκινά με γλυκάνισο, άψινθος και αρκεύθου. Η καρδιά χτυπάει στο ρυθμό της αρρενωπότητας και της ενέργειας, σε συνδυασμό με απαράμιλλους τόνους καπνού, εξωτικό καφέ και σουέτ. Το άρωμα του κέδρου και της βελανιδιάς, που συμπληρώνεται από το πατσουλί έβαλε το τελείωμα της σύνθεσης. Ζήστε την αίσθηση της ελευθερίας με Calvin Klein CK Free (Edt) .

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: