Αφρόλουτρο δώρο με κάθε αγορά από τη Hugo Boss!

Travalo Classic Επαναπληρώσιμα

Διαθέσιμα   |  (ID: )
10,95
Παράδοση:
Διαθέσιμα   |  (ID: )
12,00
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
9,35
Διαθέσιμα   |  (ID: )
10,80
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
8,65
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
9,85
Διαθέσιμα   |  (ID: )
12,00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Θα θέλατε να έχετε το αγαπημένο σας άρωμα όλη μέρα μαζί σας, αλλά το βαρύ και άμορφο μπουκαλάκι του δεν σας το επιτρέπει; Πρόκειται να ταξιδέψετε με αεροπλάνο και θα θέλατε να πακετάρετε το αγαπημένο σας άρωμα στη χειραποσκευή σας, αλλά ο όγκος του δεν τηρεί τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε στο αεροπλάνο; Έχουμε μια υπέροχη συμβουλή για εσάς. Αποκτήστε τα επαναγεμιζόμενα φιαλίδια Travalo και θα μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας το αγαπημένο σας άρωμα όπου και αν πάτε.

Πρακτικά και κομψά επαναγεμιζόμενα φιαλίδια Travalo

Τα έξυπνα και πρακτικά επαναγεμιζόμενα φιαλίδια Travalo, τα οποία χαρακτηρίζονται επίσης από τέλεια ελαφρότητα και αντοχή στο σπάσιμο, θα γίνουν ο καθημερινός σας βοηθός, χωρίς τα οποία δεν θα δίνετε ούτε μια ευκαιρία. Τα μπουκαλάκια χωρούν έως και 5 ml από το αγαπημένο σας άρωμα και θα σας κρατήσουν για πολλές δεκάδες χρήσεις Ωστόσο, το μέγεθος αυτού του φιαλιδίου είναι περίπου το ίδιο με το μέγεθος ενός κλασικού γυναικείου κραγιόν. Επομένως, πραγματικά δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο στην τσάντα, τη βαλίτσα, το σακίδιο ή την τσάντα σας και ταυτόχρονα θα σας εξυπηρετήσει τέλεια. Σίγουρα, εκτός από την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα αυτών των μπουκαλιών, θα εκτιμήσετε και τον υπέροχο και μοναδικό σχεδιασμό τους. Τα κομψά και πολυτελή επαναγεμιζόμενα μπουκάλια θα γίνουν ξαφνικά το καμάρι της τσάντας ή της χειραποσκευής σας και θα σας φέρουν καθημερινή χαρά. Χάρη στη χρησιμότητα και τον τέλειο σχεδιασμό τους, τα επαναγεμιζόμενα φιαλίδια μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως υπέροχο και πρωτότυπο δώρο. Είτε αγοράσετε αυτό το μικρό μπουκαλάκι με άρωμα για εσάς είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές χρωματικές παραλλαγές, από τις οποίες σίγουρα θα διαλέξετε πολύ εύκολα.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα επαναγεμιζόμενο μπουκαλάκι Travalo;

Το επαναγεμιζόμενο μπουκαλάκι είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε. Το σπρέι μπορεί να γεμίσει με το αγαπημένο σας άρωμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πρώτα πρέπει να αφαιρέσετε το καπάκι ψεκασμού του αρώματος που έχετε επιλέξει, με το οποίο θα θέλατε να γεμίσετε το μπουκαλάκι. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το φιαλίδιο Travalo στη θέση του νεφελοποιητή του επιλεγμένου αρώματος και να αρχίσετε να αντλείτε ολόκληρο το μπουκάλι μέχρι να γεμίσει. Με αυτό ολοκληρώνετε η όλη διαδικασία που σχετίζεται με το γέμισμα του μπουκαλιού. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε με ευχαρίστηση. Δεν είναι πολύ εύκολο;

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: