Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Tiziana Terenzi Lillipur Pure Parfums unisex

Διαθέσιμα   |  (ID: )
103,40
Παράδοση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ιστορία της ιταλικής μάρκας Tiziana Terenzi χρονολογείται από το 1968, όταν ο Evelino Terenzi αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του πατέρα του, μεγάλου γνώστη των κολόνιων. Ο Evelino Terenzi ξεκίνησε την καριέρα του με την παραγωγή αρωματικών κεριών και προϊόντων κεριού. Η μάρκα άρχισε να προσφέρει αρώματα μόλις 44 χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Unisex αρώματα από την Tiziana Terenzi

Η φιλοσοφία του ιδρυτή του brand είναι να «συνθέτει ομορφιά», αυτό γίνεται συλλέγοντας τα πιο μοναδικά συστατικά και δημιουργώντας αρωματικά αριστουργήματα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να αποτυπώσει φευγαλέα συναισθήματα σε αρωματικές συνθέσεις, εξυψώνοντας το άρωμα σε έργο τέχνης. Όχι μόνο τα αρώματα, αλλά και ο πολυτελής σχεδιασμός του μπουκαλιού είναι έργο τέχνης. Όλα τα προϊόντα της μάρκας είναι unisex, κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες.

Ιταλικά αρώματα Tiziana Terenzi

Προτιμάτε να φοράτε πρωτότυπα και μοναδικά αρώματα; Τότε θα μαγευτείτε από το μυρωδιά του αρώματος Tiziana Terenzi Foconero. Η σύνθεση, εμπνευσμένη από την ηλιόλουστη Ιταλία, συνδυάζει φρέσκα εσπεριδοειδή και floral συγχορδίες, ζεστούς τόνους ξύλου, αλάτι και κάρδαμο. Ένα πραγματικό αριστούργημα αρώματος είναι το Andromeda με κομψές και αισθησιακές νότες. Δημιουργήστε ένα πολυτελές πέπλο γύρω σας με τα αρώματα Tiziana Terenzi. Εξαιρετικά αρώματα που ακολουθούν τις ιταλικές παραδόσεις.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: