Montale Aoud Lime Eau de Parfum

Διαθέσιμα από 13 τεμ.   |  (ID: )
78,80
Παράδοση:
Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Pierre Montale, ιδρυτής της ομώνυμης μάρκας, πέρασε μέρος της ζωής του στη Σαουδική Αραβία. Εκεί δημιούργησε μοναδικά αρώματα για την υψηλή κοινωνία, τα μέλη της αριστοκρατίας και τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τη σύζυγό του. Με την επιστροφή του, το 2003, ίδρυσε τον δικό του οίκο αρωμάτων στο Παρίσι. Η πρόθεσή του ήταν ξεκάθαρη - να εισαγάγει τον δυτικό κόσμο στη φινέτσα και τη γοητεία των ανατολίτικων αρωμάτων. Και έτσι κάθε μπουκάλι από τα αρώματά του κρύβει το μυστήριο της Μέσης Ανατολής, ένα κομμάτι της Αραβίας, αλλά και την αγάπη και το πάθος του για την τέχνη της αρωματοποιίας. Τα eaux de parfum Montale αναμειγνύονται μόνο από τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά συστατικά και σε υψηλές συγκεντρώσεις. Αυτό τα καθιστά πολύ έντονα και μακράς διαρκείας. Τα αρώματα φιλοξενούνται σε εμβληματικά μπουκάλια αλουμινίου που εμποδίζουν τη διείσδυση του φωτός, προστατεύοντας έτσι τα πολύτιμα αρωματικά αποστάγματα που περιέχονται σε αυτά. Κάθε άρωμα αναμειγνύεται προσωπικά από τον Master Montale. Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πραγματικά ξεχωριστοί...

Το Agarwood, που μερικές φορές αναφέρεται ως oud, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά του Pierre Montale. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ένα συστατικό που είναι πολύ μοναδικό, αλλά και επειδή προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμού. Ο Montale το συνειδητοποίησε αυτό όταν έφτιχνε αρώματα στη Σαουδική Αραβία και αργότερα έγινε ο πρώτος που εισήγαγε αυτό το σπάνιο συστατικό στη Δύση. Το Oud παράγεται όταν το δέντρο agarwood "μολύνεται" από παράσιτα. Είναι το μυστικό του για την άμυνα και την καταπολέμηση αυτών των παράσιτων. Ως μέρος του θεραπευτικού του μηχανισμού, παράγει μια σκούρα και έντονα αρωματική ρητίνη. Αυτή λαμβάνεται από το δέντρο, προστατευμένη από το φως στα κελάρια, όπου, μετά από μερικά χρόνια αναμονής, μετά από μια μεταγενέστερη διαδικασία απόσταξης, γίνεται ένα από τα πιο ακριβά συστατικά αρωμάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επίσης γνωστό ως "υγρός χρυσός". Αυτό συμβάινει επειδή συχνά στις αραβικές αγορές απαιτεί υψηλότερη τιμή από αυτό το πολύτιμο μέταλλο. Το Oud χρησιμοποιείται επίσης σε πνευματικές τελετές και λέγεται ότι υπερβαίνει κατά κάποιο τρόπο τη θρησκεία.

Το Montale Paris Aoud Lime Eau de Parfum συνδυάζει τον αισθησιασμό του πολύτιμου Agarwood από τα βουνά του Πακιστάν και τη φρεσκάδα του τριαντάφυλλου από την Ινδία με την ίριδα από την Ιταλία. Ένα εξίσου σπάνιο συστατικό του αρώματος είναι ο αλάνθαστος κρόκος, ο οποίος αργότερα εξελίσσεται σε ξυλώδεις και ζεστές νότες. Αυτές αποτελούνται από πατσουλί, σανταλόξυλο και κεχριμπάρι. Μετά την εφαρμογή, το άρωμα είναι πιο σκούρο και έντονο. Αργότερα, οι λουλουδένιες νότες προσθέτουν μια απαλότητα που κάνει το Aoud Lime όχι μόνο δυνατό αλλά και αρμονικά ισορροπημένο.

Το Montale Paris Aoud Lime είναι ένα εξαιρετικά μακράς διάρκειας niche άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Ξυλώδες, πικάντικο με ένα φευγαλέο φιλί λουλουδένιας απαλότητας. Το Aoud Lime θα κερδίσει την προσοχή των γύρω σας, χωρίς υπερβολή.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest