Δώρο με κάθε αγορά απο την μάρκα Chloé!

 

La Prairie Foam Cleanser Αφροί καθαρισμού για γυναίκες

          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
64,40
Παράδοση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H La Prairie είναι μια ελβετική μάρκα καλλυντικών υψηλής ποιότητας, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας καλλυντικά της με αναζωογονητικό αποτέλεσμα, που δημιουργήθηκε για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ο Ελβετός γιατρός Paul Nihans, λαμπρός απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης, ίδρυσε την κλινική La Prairie στις όχθες της ελβετικής λίμνης Lehmann με έναν στόχο: να προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο αναζωογόνησης. Μετά απο χρόνια έρευνας, έκανε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη στην κλινική La Prairie το 1931, χρησιμοποιώντας κυτταρική θεραπεία - τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Η φήμη του εξαπλώθηκε στην ελίτ της κοινωνίας, στους καλλιτέχνες, στη βασιλική οικογένεια και στους παγκόσμιους ηγέτες. Η κλινική La Prairie γίνεται ένα καταφύγιο αναζωογόνησης - ένα μέρος όπου ο χρόνος σταματά. Αυτό το θράσος ήταν χαρακτηριστικό ολόκληρης της επωνυμίας La Prairie απο την αρχή και έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα δημιουργώντας το μοναδικό προϊόν Cellular Complex, του οποίου η τεχνολογία παραγωγής αποτελεί κορυφαίο μυστικό της μάρκας. Στην περαιτέρω ανάπτυξη της, η La Prairie δημιούργησε επαναστατικά προϊόντα περιποίησης δέρματος που περιέχουν τα υψηλότερης ποιότητας προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά - χαβιάρι, ένα σπάνιο είδος πλατίνας και χρυσό.

Η La Prairie συνεχίζει την παράδοση της τέχνης και της πρωτοποριακής αριστείας, συνδυάζοντας την ελβετική ακρίβεια, την επιστημονική καινοτομία, τα μοναδικά συστατικά και την εφευρετικότητα για να προσφέρει πολυτελή προϊόντα περιποίησης δέρματος των οποίων το αναζωογονητικό αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.

Χαρίστε στον εαυτό σας πολυτελή φροντίδα με καλλυντικά La Prairie- το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο, υγιές δέρμα και νεανική εμφάνιση.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: