Floral αρώματα

Floral αρώματα

Ξέρετε ποια οικογένεια αρωμάτων είναι η μεγαλύτερη; Ναι, αυτά είναι τα floral αρώματα, τα οποία περιέχουν απίστευτα φρέσκες και γυναικείες νότες εξωτικών ανθών. Αρωματίστε τον εαυτό σας με λουλούδια και περπατήστε στον όμορφο ανθόκηπο, περνώντας δίπλα από τα ανθισμένα λουλούδια και απολαύστε την ποικιλία των χρωμάτων και των αρωμάτων που σας περιβάλλουν. Και όλα αυτά με λίγους μόνο ψεκασμούς...

Τα floral αρώματα μπορεί να περιέχουν μία μόνο λουλουδάτη νότα, αλλά συχνότερα περιέχουν μια εναρμονισμένη σύνθεση αρωμάτων από πολλά διαφορετικά λουλούδια. Τα λουλούδια ως ένα από τα πιο όμορφα σύμβολα της άνοιξης σε αυτά τα αρώματα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους μας μεταφέρουν μια ανοιξιάτικη διάθεση γεμάτη προσδοκία και χαρά. Η άνοιξη είναι στον αέρα, μυρίστε την!

Νότες:

Οποιαδήποτε λουλούδια μπορείτε να σκεφτείτε. Ίσως τα πιο δημοφιλή είναι το τριαντάφυλλο και το γιασεμί, το οποίο θα βρείτε σχεδόν σε κάθε floral άρωμα. Στη συνέχεια, εμφανίζονται μανόλια, κρίνος, ίρις, παιωνία και κρίνος της κοιλάδας, καθώς και γεράνιο, πατσουλί, πλουμέρια, tuberose, μιμόζα και λεβάντα. Τα floral αρώματα μπορούν να έχουν έναν υδάτινο, πράσινο ή πουδρέ χαρακτήρα - ο συνδυασμός με αλδεΰδες, νότες φρούτων και γκουρμέ συστατικά είναι δημοφιλής.

Σε ποιους προτείνουμε τα floral αρώματα;

Η εντυπωσιακή οικογένεια floral αρωμάτων είναι προφανώς η πιο δημοφιλής καθώς και η πολυάριθμη. Σας αρέσει το μεθυστικό άρωμα που σας περιβάλλει κάθε φορά που περπατάτε γύρω από ένα ανθοπωλείο; Σταματάτε τακτικά για να μυρίσετε τα όμορφα λουλούδια; Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι τα floral αρώματα δημιουργήθηκαν για εσάς.

Η ρομαντική αρωματική οικογένεια με παράδοση σχεδόν όσο τα εσπεριδοειδή αρώματα, μέχρι πρόσφατα ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη κυρίως στις γυναίκες. Ωστόσο, η ανάπτυξη της αρωματοποιίας με την πάροδο των ετών έφερε μαζί του διάφορες ευκαιρίες για τη λήψη συνθετικών συστατικών, από εκεί αρχίζουν να εμφανίζονται νέες, πιο περίπλοκες νότες και η κατηγορία λουλουδιών αρχίζει σταδιακά να ανοίγει για τους άνδρες. Τα πλήρως floral αρώματα για άνδρες εξακολουθούν να αποτελούν σπανιότητα, τις περισσότερες φορές θα βρείτε μόνο μια μοναχική floral νότα στην καρδιά ενός ανδρικού αρώματος. 

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το floral άρωμα με την πρώτη μυρωδιά. Αυτό περιλαμβάνει ένα απίστευτα ευρύ φάσμα αρωματικών συνθέσεων, από ελαφριά ανοιξιάτικα αρώματα μέχρι ισχυρούς ναρκωτικούς συνδυασμούς. Εκχυλίσματα διαφόρων λουλουδιών χρησιμοποιούνται ευρέως στα καλλυντικά και ίσως στο αγαπημένο σας σαπούνι, σαμπουάν, λοσιόν σώματος ή κρέμα προσώπου. Και ο πλούτος των floral νότων αποκαλύπτει ένα τεράστιο χώρο για ατελείωτους συνδυασμούς με άλλες αρωματικές κατηγορίες. Αλλά πρώτα, δείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή floral αρώματα:

ΕΚΠΤΩΣΗ 76 %  76 %
Eau de Parfum 100 ml
25,85
ΕΚΠΤΩΣΗ 72 %  72 %
Eau de Parfum 100 ml
27,65
ΕΚΠΤΩΣΗ 64 %  64 %
Eau de Parfum 100 ml
32,80
ΕΚΠΤΩΣΗ 41 %  41 %
Eau de Toilette 100 ml
32,20
ΕΚΠΤΩΣΗ 21 %  21 %
Eau de Parfum 100 ml
6,60
ΕΚΠΤΩΣΗ 16 %  16 %
Eau de Parfum 30 ml
18,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 51 %  51 %
Eau de Toilette 75 ml
59,10
ΕΚΠΤΩΣΗ 23 %  23 %
Eau de Parfum 100 ml
35,00
ΕΚΠΤΩΣΗ 35 %  35 %
Eau de Parfum 20 ml
29,30
ΕΚΠΤΩΣΗ 31 %  31 %
Eau de Toilette 50 ml
7,20
ΕΚΠΤΩΣΗ 53 %  53 %
Eau de Parfum 90 ml
40,60
ΕΚΠΤΩΣΗ 38 %  38 %
Eau Fraiche 100 ml
5,15
ΕΚΠΤΩΣΗ 7 %  7 %
Eau de Parfum 100 ml
7,15
ΕΚΠΤΩΣΗ 38 %  38 %
Eau de Toilette 50 ml
58,90

Floral αρώματα και οι υποκατηγορίες τους

Floral-υδάτινα αρώματα

Οι δροσεροί τόνοι της θαλασσινής αύρας, του θαλασσινού νερού, των λουλουδιών και των βοτάνων συνδυάζονται σε δροσιστικές συνθέσεις που προκαλούν καλοκαιρινές αναμνήσεις και εξωτικές περιπέτειες.

fLORAL-ΥΔATINA ΑΡΩΜΑΤΑ

 

Floral-αλδεΰδης αρώματα

Ένας τυπικός εκπρόσωπος των floral-αλδεΰδης αρωμάτων είναι το θρυλικό άρωμα Chanel No. 5, που ήταν ο λόγος για τη δημιουργία αυτής της υποκατηγορίας. Μεταξύ της εκλεπτυσμένης χρωματικής σύνθεσής της, γίνεται αισθητή η παρουσία αλδεϋδικών νοτών.

FLORAL-ΑΛΔΕϋΔΗΣ ΑΡΩΜΑΤΑ

 

Floral-εσπεριδοειδή αρώματα

Η μοναδική αίσθηση ελαφρύτητα και φρεσκάδας αποτελείται από έναν εξαιρετικό συνδυασμό λουλουδιών και φρέσκων εσπεριδοειδών.

fLORAL-ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΑΡΩΜΑΤΑ

Floral-ξυλώδη αρώματα

Στα floral-ξυλώδη αρώματα, τα φυτικά συστατικά συνοδεύονται από ζεστούς τόνους ξύλου.

FLORΑL-ΞΥΛΩΔΗ ΑΡΩΜΑΤΑ

Floral-ξυλώδη-μόσχου αρώματα

Η floral ποικιλία εμπλουτίζεται με ξυλώδη και μόσχου συστατικά που δίνουν στο άρωμα βάθος και ζεστασιά.

FLORΑL-ΞΥΛΩΔΗ-ΜΟΣΧΟΥ ΑΡΩΜΑΤΑ

Floral-πικάντικα αρώματα

Δώστε έμφαση στις καθαρές νότες λουλουδιών με πικάντικα μπαχαρικά και θα έχετε ένα μοναδικό άρωμα με απίστευτα ζεστή απόχρωση.

Floral-φρουτώδες αρώματα

Η σχετικά νέα υποκατηγορία δημιουργήθηκε από τους γνώστες αρωμάτων τη δεκαετία του '90. Η αναζωογονητική σύνθεση περιέχει ζουμερές, ελαφριές, αιθέριες και πολύ ευέλικτες νότες λουλουδιών και φρούτων.

FLORΑL-ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΑΡΩΜΑΤΑ

 

Floral-φρουτώδες-γκουρμέ αρώματα

Η κατηγορία των floral-εσπεριδοειδή αρωμάτων έχει αναπτυχθεί με τεράστιο ρυθμό με την πάροδο των ετών και ήταν απαραίτητο να διαχωριστούν τα αρώματα με νότες λουλουδιών και φρούτων, τα οποία περιέχουν επίσης νόστιμα γκουρμέ συστατικά σε μια ξεχωριστή υποκατηγορία. Απολαύστε καραμέλα, ζάχαρη, σοκολάτα, πραλίνα και άλλες λιχουδιές.

FLORAL-ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ-ΓΚΟΥΡΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ

Floral-πράσινα αρώματα

Η μοναδική φρεσκάδα των πράσινων νότων με τη μορφή φυτικών φύλλων, αρώματος πεύκου ή χόρτου συνδυάζεται τέλεια με το άρωμα των φρέσκων λουλουδιών και δημιουργεί μια ακαταμάχητη αρωματική συμφωνία.

FLORAL-ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest