4711 Floral Collection Lilac Eau de Cologne 100 ml

Δεν είναι διαθέσιμο   |  (ID: 141238)
12,65

Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.
          
Διαθέσιμα   |  (ID: 154749)
7,65

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πασχαλιά σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία; Μόλις ανοίξει τα λουλούδια της, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο γλυκό, σαγηνευτικό άρωμά της; Τότε αφεθείτε στο floral-ξυλώδες-μόσχου unisex άρωμα που κυριαρχεί αυτό το λουλούδι. Η κολόνια 4711 Floral Collection Lilac (2019) ακολουθεί τη θρυλική κολόνια Original 4711, γνωστή από το 1792. Παίρνει τα καλύτερα στοιχεία της παράδοσης της και προσθέτει μια σύγχρονη εκδοχή με βάση τη συνταγή της αρωματοποιού Alexandra Kalle. Το αποτέλεσμα είναι ένα αξιόλογο, ουδέτερο ως προς το φύλο άρωμα για τον 21ο αιώνα.

Γιατί να επιλέξετε το 4711 Floral Collection Lilac;

  • μια κολόνια για όλες τις εποχές του χρόνου για γυναίκες και άνδρες, για όλη την οικογένεια,
  • ανοίγει με τη φρεσκα΄δα του περγαμόντου, του ροδάκινου και την τρυφερότητα της φρέζιας,
  • στην καρδιά θα νιώσετε τη γλυκύτητα της πασχαλιάς αλλά και το γιασεμί και το τριαντάφυλλο,
  • στη βάση η κομψότητα του σανταλόξυλου και ο αισθησιασμός του μόσχου,
  • η δυνατότητα εφαρμογής πολλές φορές την ημέρα, σε όλο το σώμα,
  • λιλά-χρυσό σχέδιο σύμφωνα με την παράδοση της μάρκας.

Η 4711 Floral Collection είναι πιο ολοκληρωμένη - θα την ανακαλύψετε;

Ανακαλύψτε και άλλα αρώματα της Floral Collection της 4711, την οποία έχουν προτιμήσει προσωπικότητες όπως ο Ναπολέων Βοναπάρτης, η βασίλισσα Βικτωρία, ο Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε, ο Ρίχαρντ Βάγκνερ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Τα ονόματα στις κολόνιες Jasmine, Rose (unisex) ή Magnolia (γυναικεία) εφιστούν ήδη την προσοχή στα κύρια συστατικά τους - τα λουλούδια γιασεμί, τριαντάφυλλο και μανόλια. Ακριβώς όπως και η κολόνια 4711 Floral Collection Lilac, αυτή η σελίδα γιορτάζει τη μεθυστική πασχαλιά... Εκφράστε τη διάθεσή σας χωρίς λόγια - μόνο με την ακαταμάχητη αρωματική γλώσσα των λουλουδιών, με τις μοναδικές κολόνιες 4711 Floral Collection.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση 3.0

(Βαθμολογήθηκε 1x)

  • 100 % των πελατών το προτείνουν
  • 1x κριτικές πελατών

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1x

μαρια
Κριτικές πελατών - Parfimo.gr

καλο για καποιον που ταρεσουν αυτα τα αρωματα τα λιγο ηρεμα

  • ομορφο μποουκαλι
  • οι νοτες του αρωματος οχι πολυ
Προσθέστε βαθμολογία προϊόντος και βοηθήστε τους άλλους να επιλέξουν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest