4711 Floral Collection Jasmine Eau de Cologne

Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.
Διαθέσιμα   |  (ID: )
12,30
Παράδοση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όσον αφορά τον κόσμο, το γιασεμί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά αρωμάτων. Δεν είναι μόνο έντονα γλυκό, αισθησιακό και φρέσκο, αλλά σας βοηθά επίσης να χαλαρώσετε και φέρνει γαλήνη στη ζωή σας. Η τέλεια γιορτή του γιασεμιού είναι η άμβρας-floral κολόνια 4711 Floral Collection Jasmine του 2019, που δημιουργήθηκε ως μια σύγχρονη floral εκδοχή της θρυλικής κολόνιας Original 4711, η οποία έγινε διάσημη στα τέλη του 18ου αιώνα και την απολάμβαναν προσωπικότητες όπως ο συγγραφέας Goethe, η βασίλισσα Βικτώρια και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Δοκιμάστε την κολόνια 4711 Jasmine τώρα!

Τι κάνει την 4711 Floral Collection Jasmine να ξεχωρίζει από τα άλλα αρώματα;

  • μια εξαιρετικά σαγηνευτική κολόνια για γυναίκες και άνδρες,
  • εμπνευσμένη από το πλούσιο, floral άρωμα του γιασεμιού,
  • σπινθηροβόλο περγαμόντο και αναζωογονητικό τσάι για αρχή,
  • στην καρδιά ο βασιλιάς των λουλουδιών, το γιασεμί και το νερολί,
  • στη βάση μόσχος, κέδρος και σπόροι τόνκα,
  • από την αρωματοποιό Alexandra Kalle,
  • κλασικό, κομψό μπουκάλι αρώματος.

Συμβουλές για άλλα αρώματα από τη Floral Collection του 4711

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την κολόνια unisex Rose, Lilac ή τη γυναικεία κολόνια Magnolia. Όπως υποδηλώνουν τα ονόματά τους, επικεντρώνονται στο τριαντάφυλλο, την πασχαλιά και τη μανόλια. Μη διστάζετε: τα συναρπαστικά αρώματα αυτών των δοκιμασμένων λουλουδιών είναι ακαταμάχητα ακόμη και στον ταραχώδη 21ο αιώνα. Ένας λόγος παραπάνω για να τα αποκτήσετε - για να σταματήσετε, να ηρεμήσετε και να εμπλουτίσετε τη ζωή σας. Οι εκλεκτές κολόνιες είναι επίσης πολύ πρακτικές, καθώς μπορούν να εφαρμοστούν πολλές φορές την ημέρα, στο δέρμα σε όλο το σώμα και ακόμη και στα ρούχα το καλοκαίρι.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest