Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-

Stella McCartney

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Σχετικά με τη μάρκα Stella McCartney

Η Stella McCartney είναι μια επιτυχημένη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας της οποίας ο πατέρας είναι θρύλος της μουσικής και πρώην μέλος των The Beatles Paul McCartney. Οπότε σίγουρα δεν μπορούμε να αρνηθούμε σε αυτήν την οικογένεια το ταλέντο και την παγκόσμια επιτυχία. Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ έγινε διάσημη για τον αδιάλλακτο αγώνα της για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων. Σήμερα Η Stella McCartney είναι μια δημοφιλής μάρκα στην παγκόσμια αγορά και προσφέρει εξαιρετικά αρώματα και καλλυντικά. Τα εμβληματικά αρώματα Stella McCartney είναι σχεδιασμένα για όλους όσους είναι μοναδικοί σε χαρακτήρα και στυλ. Αν και τα αρώματα της Stella McCartney δεν είναι πολύ γνωστά στη χώρα μας, καρπώνονται πρωτοφανή επιτυχία στην πατρίδα τους την Αμερική.

Ιστορία της μάρκας Stella McCartney

Η Στέλλα θεωρείται από τους συγγενείς της το παιδί θαύμα της μόδας. Σε ηλικία μόλις δώδεκα ετών άρχισε να σχεδιάζει τα πρώτα της μοντέλα. Τρία χρόνια αργότερα εντάχθηκε στην ομάδα του Christian Lacroix. Αποφοίτησε από το Martins College of Art and Design το 1995 και κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή δύο χρόνια αργότερα. Η Στέλλα πιστεύει ότι η θέση της δημιουργικής διευθύντριας του οίκου μόδας Chloé στο Παρίσι είναι μια εξαιρετική αρχή στην καριέρα της. Η πρώτη της συλλογή στο Παρίσι απέσπασε μικτές κριτικές, αλλά η ταλαντούχα σχεδιάστρια δεν το έβαλε κάτω και ενίσχυσε τη θέση της ως ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία της μόδας. Τα έργα της κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα, στους πελάτες της περιλαμβάνονται αστέρια όπως η Madonna, η Annie Lennox και η Gwyneth Paltrow. Η μάρκα κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα Stella το 2003.

Αρώματα Stella McCartney

Στη δουλειά της η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ δεν ξεχνά τους συγγενείς της. Με το άρωμα Stella McCartney L.I.L.Y. απονέμει φόρο τιμής στη μητέρα της, η συντομογραφία σημαίνει: Linda I Love You. Τα αρώματα από το διάσημο εργαστήριο χαρακτηρίζονται κυρίως από floral-ξυλώδεις συνθέσεις αρωμάτων, που γοητεύουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Φροντίστε για τη μοναδικότητά τους και εκφράστε το δικό σας στυλ.

Αποκτήστε ένα από τα αρώματα της Stella McCartney και δώστε έμφαση στη μοναδικότητά σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest