Shiseido Benefiance Anti-Wrinkle Ritual Σετ δώρου καθημερινή φροντίδα προσώπου Benefiance Wrinkle Smoothing Cream 50 ml + αφρός καθαρισμού Clarifying Cleansing Foam 5 ml + νερό καθαρισμού Treatment Softener Enriched 7 ml + ορός προσώπου Ultimune Power Infusing Concentrate 10 ml + κρέμα ματιών Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream 2 ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τι περιέχει το σετ δώρου Benefiance Anti-wrinkle Ritual από την ιαπωνική μάρκα Shiseido;

Κρέμα προσώπου ημέρας Benefiance Wrinkle Smoothing Cream 50 ml

Η Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched κρέμα ημέρας και νύχτας αποκαθιστά τη νεανική εμφάνιση και φροντίζει το ξηρό δέρμα σας.

Χαρακτηριστικά:

  • μειώνει τις ρυτίδες,
  • ενυδατώνει,
  • αναζωογονεί και φωτίζει,
  • προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρισμένο δέρμα και κάντε απαλό μασάζ. Χρησιμοποιήστε το κάθε πρωί και βράδυ.

Αφρός καθαρισμού Clarifying Cleansing Foam 5 ml

Ο Shiseido Clarifying Cleansing Foam απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Δημιουργεί έναν κρεμώδες αφρό με ενυδατική και μαλακτική δράση. Βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματος.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε το πρωί και το βράδυ σε βρεγμένο δέρμα. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να αφρίσει, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Treatment Softener Enriched Lotion 7 ml

Η λοσιόν Shiseido Treatment Softener Enriched συμβάλλει στη βαθιά ενυδάτωση και την απαλότητα του δέρματος για 24 ώρες. Υποστηρίζει το δέρμα στην καταπολέμηση των κηλίδων και των ρυτίδων. Ενισχύει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού έναντι της οξείδωσης και αποκαθιστά τη φυσική προστασία.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρισμένο δέρμα χρησιμοποιώντας βαμβάκι.

Ορός προσώπου Ultimune Power Infusing Concentrate 10 ml

Ο ορός προσώπου Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και το προετοιμάζει καλύτερα για περαιτέρω φροντίδα. Προστατεύει και ενισχύει το δέρμα για να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση και να αυξήσει την ανθεκτικότητα του δέρματος.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε δύο δόσεις πρωί και βράδυ σε καθαρισμένο δέρμα. Εφαρμόστε πριν από την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας.

Κρέμα ματιών Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream 2 ml

Αποκτήστε μια ορατά πιο λεία και νεανική περιοχή ματιών σε μόλις μία εβδομάδα! Η Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream δίνει στο δέρμα σας όλα όσα χρειάζεται.

Χρήση: Εφαρμόστε την κρέμα ματιών κάθε πρωί και βράδυ ως το τελευταίο βήμα της ρουτίνας περιποίησης των ματιών σας.

Τσάντα καλλυντικών

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest