Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΣΕΙΡΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΤΙΜΗ
-

Rimmel London Scandal Eyes

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την σειρά Rimmel London Scandal Eyes

Με τη μάρκα καλλυντικών Rimmel London μπορείτε να ζείτε σαν Λονδρέζες ακόμη και στην Ελλάδα, να πειραματίζεστε καθημερινά με το μακιγιάζ και να ξεπερνάτε με τόλμη τα όριά σας. Η Rimmel London διαμορφώνει τους δικούς της κανόνες από το 1834, παίζοντας σκληρά αλλά πάντα με χαμόγελο. Διασκεδάστε κι εσείς! Για παράδειγμα με τα Rimmel London Magnif Eyes, Exaggerate ή ακόμα και Scandal Eyes. Σας διευκολύνουν να προσαρμόσετε το επίπεδο εντυπωσιασμού του μακιγιάζ των ματιών σας στο τρέχον επίπεδο επαναστατικότητας σας. Αγνοήστε οποιαδήποτε κριτική από το περιβάλλον σας - τα μάτια σας είναι η έκφρασή σας!

Rimmel London Scandal Eyes: Εκκεντρικά μάτια

Να θυμάστε ότι τα μάτια προσελκύουν την περισσότερη προσοχή. Με μια καλή μάσκαρα και άλλο μακιγιάζ ματιών,όλου α σας προσέξουν αμέσως. Θέλετε να κάνετε τον εαυτό σας να δείχνει πραγματικά τολμηρός; Χρησιμοποιήστε τα διακοσμητικά καλλυντικά Scandal Eyes της Rimmel London. Προσφέρει μια σειρά από δοκιμασμένες μάσκαρες, αδιάβροχα eyeliners, σκιές ματιών και μολύβια ματιών που θα σας κάνουν να δημιουργήσετε απροσδόκητο, ακόμη και extravagant μακιγιάζ σε χρόνο μηδέν.

Μάσκαρα όγκου Reloaded - είναι μια πραγματική επιτυχία!

Στη σειρά Rimmel London Scandal Eyes, η μάσκαρα όγκου Reloaded - μαύρη ή εξαιρετικά μαύρη - ξεχωρίζει. Καμπυλώνει τέλεια, διαχωρίζει και ανασηκώνει κάθε βλεφαρίδα, χάρη στο προηγμένο κωνικό βουρτσάκι. Η μάσκαρα διαρκεί έως και 24 ώρες στα μάτια σας και δεν θα σας προδώσει σε καμία περίπτωση. Επιπλέον, η μάσκαρα Reloaded αφαιρείται εύκολα γρήγορα - μόνο με ζεστό νερό. Και είναι σε εξαιρετική τιμή - μη διστάζετε - δεν θα βρείτε τόσα πολλά οφέλη σε τόσο χαμηλή τιμή.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest